Carnivor Mass (2,59 kg)

 / 4.5 6 vélemény
MuscleMeds Carnivor Mass 2,59 kg
Ár: 16 990 Ft
18 550 Ft
Megtakarítás:1 560 Ft 8%
Egységár: 6 559,85 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Carnivor Mass

ULTRAGYORS TÖMEGNÖVEKEDÉS

  • cukormentes
  • gluténmentes 
  • laktózmentes
  • koleszterin mentes

Beizzítja az anabolizmust: Gyorsabb Protein és Karbonát ellátás, és Robbanásszerű Izomnövekedés az iSpike™-nak köszönhetően! Több ez mint puszta kalóriák az izomtömegnövelésért. A gyors izomnövekedés (és nem zsír!) serkentése érdekében kalóriát és fontos tápanyagokat is közvetít egy tökéletesen anabolikus környezet megteremtése érdekében. Mindezt kizárólag a makrotápanyagok szupergyors és jól időzített bevitelével, illetve közel tökéletes inzulin-optimalizációval érhetjük el.

1. Szupergyors Makrotápanyag Bevitel: a gyorsan felszívódó proteinek és szénhidrátok képesek megemelni a vér aninosav és glükóz szintjét. Ez pedig serkenti a gyors fehérje és glikogén szintézist (anabolizmus), gyorsabb izomgyarapodást eredményezve.

2. Tökéleteshez Közelítő Inzulin Optimalizáció: az inzulin a legerősebb izomnövekedést és gyógyulást serkentő hormon. Olyan erős a hatása, hogy lenyűgözően gyors izomnövekedést lehet elérni rövid idő alatt, ha okosan időzíted az inzulintermelésre hatást gyakorló tápanyagok bevitelét. Igen, az inzulin egy anabolikus és hatékony izomtömeg-növelő, különösen gyorsan ható proteinekkel kombinálva. Tapasztald meg Te is, hogy a CARNIVOR MASS hogyan segít kiaknázni maximálisan az inzulin hihetetlen izomépítő hatását.

CARNIVOR MASS™– ÉREZD AZ ANABOLIKUS ROBBANÁST!

A CARNIVOR MASS az anabolikus szuperkaják csúcsa, és fejlettebb mint bármely tipikus tömegnövelő. Ahol a hagyományos élelmiszerek és az átlagos tömegnövelők elbuknak a felszívódás sebessége és az inzulin-szint terén, ott a CARNIVOR MASS nem hibázik. Egyedülálló módon kombinálja a kiváló minőségű hidrolizált marhahús-fehérje izolátumot (beef protein isolate - BPI) egy kétszeresen ható inzulin-szignál erősítő technológiával, amit iSpike™-nek neveznek. A BPI és a iSpike szinergikusan erősítik egymás hatását, támogatva ezzel a maximális izom-anabolizmust, miközben minimalizálják a zsírraktározást. A CARNIVOR MASS egy ultragyors, tiszta és maximálisan anabolikus tömegnövelő. Üdv a testtömegnövelés új korszakában!
Marhahús-fehérje Izolátum: a marhahús, mint anabolikus fehérjeforrás már bizonyított az évszázadok során. A MuscleMeds az első cég, amely a marhahús-fehérjét sejtkörnyezetéből izolálva kínálja a testépítőknek, így megadja a lehetőséget a vér aminosav és inzulin szintjének a sokkal gyorsabb emelkedésére – összehasonlíthatatlanul jobb eredményt produkálva ezzel, mint a tejsavó. A MuscleMeds marhahús fehérje izolátum (BPI) 350%-kal több koncentrált fehérjét tartalmaz, mint a szték vagy a tejsavó, és nincs benne sem zsír, sem pedig koleszterol. Ráadásul tovább erősítettük: 5 gramm kreatin és BCAA-k hozzáadásával a még nagyobb anabolikus erővel rendelkezik! A CARNIVOR MASS segítségével megkapod a marhahús-fehérje testtömegnövelést segítő előnyeit, a tejsavó sebességével együtt, ráadásul a laktóz, allergiák és más problémák nélkül, amelyeket sokszor a tejtermékek használatával kapcsolnak össze.

Adagolás

Keverj el 4 adagolókanál Carnivor Mass-t 4-5 deci vízzel, ízlés szerint. Edzés után azonnal, valamint reggel fogyaszd. Az edzés utáni időpont a legfontosabb, hogy maximálisan kiaknázhasd a termék anabolikus hatását.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-27
Szia!
Az lenne a kérdésem hogy nem sok a 4 adagólokanál?
Nekem kicsit nehezen oldódik így,le csökkenteném 2 re de ha 4 el jobban ki mutatja hatását akkor persze hagyom.(étrend rendben van)

válasz
2016-09-28
Szia. Hát, az pont a fele tápanyagtartalomban, mint az eredeti adag.... Tehát az étrendedtől is függ, hogy elég-e ennyi, vagy sem. Ha azt vesszük, hogy ez elsődlegesen egy tápanyagbomba, akkor nyilván a hatása - ha így nevezzük - a teljes adagot használva hangsúlyosabb. De ezt a hatást úgy képzeld el, mintha egy tál csirke-rizs hatásáról beszélnénk.

Vevővélemények

2019-01-14
Ez a négy kanál az egész napi adag? Azt olvastam, hogy edzés után lenne ideális meginni, valamint reggel. Akkor elosszam kettőbe vagy kétszer négy kanál? Köszi