Real Mass Advanced (5,454 kg)

 / 3.3 4 vélemény
Gaspari Nutrition Real Mass Advanced 5,454 kg
Ár: 17 990 Ft
Egységár: 3 298,50 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Real Mass Advanced

Azoknak az atlétáknak akik elszántan próbálnak minőségi izomtömeget magukra rakni, a kérdés megkérdőjelezhetetlenül felvetődik., "Elég kalóriát fogyasztok? " Ha problémád van minőségi izomzatot felpakolni, a kegyetlen edzések ellenére akkor az egyik legfontosabb tényező amit figyelembe kell venned, hogy nincs elég kaloria az étrendedben. Ezen okbol Gaspari Nutrition buszkén mutatja be új termékét a REAL MASS™-t. A teljes tömegnövelőt.

  • Hatalmas adagot tartalmaz a Gaspari cég már jól ismert, kiváló minőségű proteinjéből, a Myofusionből
  • Tartalmazza azt a potenciális amino savat (4-HYDROXYISOLEUCINE) ami segít hasznosítani testünk egyik legfontosabb hormonját, az inzulint
  • Az inzulin elősegiti a makrótápanyagok beépülését és hasznosulását ezáltal elősegitve az izomnövekedést
  • Gyorsítja a glikogén szintézist a maximális növekedés érdekében
  • Egyedi szénhidrát összetevőt tartalmaz a maximális energia és ZERO puffadás érdekében
  • Segít a kedvező hormon szint elérésében
  • Segít fenntartani a vér glükóz szintjét
  • Gyorsítja a protein szintézist és elősegíti a regenerációt

A maximális növekedés érdekében 2 adagot fogyassz naponta (1 adag = 3 kanál).

Ajánlott adagolás

Igyál napi 2 adagot kb. 3-4 dl vízzel vagy tejjel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-08-21
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy lassan egy fél éve tömeget növelek és én ideáig a Scitec termékeket használtam és nagyon megvagyok vele elégedve. Tömegnövelőből a Jumbo proffot használom mert könnyen hízó tipus vagyok fehérjéből meg a 100% wheyt. Csak van egy ismerősöm aki a Gaspari termékeket olcsóbban tudja beszerezni mint a scitecet és állítólag híresebb és komolyabb minőségre és hatásra is. Viszont nem szeretném azt hogy csalódjak a termékben és a minőség és a pénz rovására menjen. Ezért gondoltam hogy megkérdezlek titeket. A kérdésem hogy melyik terméket vásároljam és melyik fehérje illetve tömegnövelő a jobb fontos számomra mindkettőt tudnom mert nem mindegy.
Válaszotokat előre is köszönöm.

válasz
2012-08-23
Szia! Te tudod, de nekem mindenesetre eszem ágában sem lenne váltanom, ha valami nagyon jól bejön. Az meg hogy a Gaspari híresebb, komolyabb cég, hadd ne kommentáljam... Az mindenestre tény, hogy sokkal többször annyi Scitec terméket adnak el hazánkban mint Gaspari-t, s ha megnézed az év termékei szavazást sorra nyeri a Scitec, miközben a Gaspari a fasorban sincs. természetesen nem húzom le a Gaspari termékeit, mert igenis vannak köztük jók, a Real Mass is az, de azt ne várd, hogy kijelentsem, hogy jobb mint a Jumbo Professional, mert nem gondolom, hogy úgy lenne.

Vevővélemények

Nincs túl sok pozitív tapasztalatom...
2012-08-19
Vaníliásat vettem, szerencsére kezd már elfogyni. Nincs túl sok pozitív tapasztalatom... Először is ami a legfontosabb, nem hozott olyan sokat, amit elvártam volna tőle, amit feljött pár kiló (2 doboz után), az lehet akár a többi táplálék kiegészítőtől, vagy az étrendtől. A vaníliás íz inkább cappuccino, vagy valami hozzá hasonló förtelem. Az elején még jól is esett, de a végére kész kínszenvedés volt meginni. Nagyon eltelített és az oldódása sem valami jó.