Muscle Mass (4 kg)

 / 4.1 8 vélemény
BioTech USA Muscle Mass 4 kg
Ár: 10 990 Ft
Egységár: 2 747,50 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Muscle Mass

 • PentaCarb Matrix : 5-féle forrásból származó, eltérő glikémiás index-szel rendelkező szénhidrátokból
 • Protein Matrix: 5-féle forrásból
 • mikronizált kreatin-monohidráttal
 • glutamin peptidekkel
 • laktózmentes

Minőségi tömegnövelés! 

A megújult Muscle Mass fehérjeösszetétele immár 5 komponensből álló, minőségibb fehérjéket tartalmaz, melyek magas biológiai értékkel rendelkeznek, és mentesek a növényi eredetű fehérjéktől. 

A Muscle Mass kiválóan alkalmas az extra és könnyen bevihető kalóriák pótlására, emellett a korábbi verzióval ellentétben immár adagonként (70g) 1800 mg kreatint foglal magában.

1 adag (70 g):

 • 275 kcal
 • fehérje: 12 g
 • szénhidrát: 50 g
 • zsír: 2,6 g
 • mikronizált kreatin-monohidrát: 2100 mg
  • amelyből kreatin: 1800 mg
 • PentaCarb Marix 

A tömegnövelés során elengedhetetlen a megnövekedett energiabevitel, amit elsősorban a szénhidrátok és a fehérjék megnövelt fogyasztásával érhetünk el. 

A Muscle Mass magas szénhidrát tartalmával biztosítani tudja a magasabb kalóriabevitel kiegészítését. A PentaCarb Matrix 5-féle forrásból származó szénhidrátból áll: magas glikémiás indexű komponensei elősegítik a fehérjék gyorsabb felszívódását, illetve a glikogén raktárak azonnali feltöltését, míg az alacsony glikémiás index-szel rendelkező összetevők lassabb felszívódásuknak köszönhetően elnyújtva szolgáltatnak energiát a szervezet számára. 

Protein Matrix: tejsavó koncentrátum, hidrolizált fehérje, kazein, tejsavó izolátum, tojásfehérje 

A Protein Matrix eltérő felszívódási idővel rendelkező fehérjéket tartalmaz, így közvetlenül edzés után és napközben fogyasztva is ideális tömegnövelés során. 

A nehezen fejlődők számára fontos, hogy ne egyféle forrásból próbálják meg fedezni a napi fehérjeszükségletet, hanem válasszanak olyan készítményt, amelyben összetett formula található, eltérő felszívódési idővel rendelkező fehérjékkel. 

Glutamin peptidek 

A szabad aminosav formában lévő L-glutaminhoz képest a kötött formában megtalálható glutamin peptidek hasznosulása ideálisabb a szervezet számára. 

Mikronizált kreatin-monohidrát 

A kreatin 3 aminosav (glicin, metionin, arginin) összekapcsolódásából álló molekula, amely az energiatermelő, ATP-t produkáló folyamatok szerves alkotórésze. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. 

Kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel a növekedés szolgálatában 

A szénhidrátok és a fehérjék mellett a zsírok szerepe is kiemelt a tömegnövelés során. Adagonként 2,6 g zsírt tartalmaz, így ideális választás nehezen fejlődő, vagy szélsőségesen ektomorf testalkatúak számára is. 

Kiknek ajánljuk az Muscle Mass-t? 

 • nehezen fejlődőknek
 • szélsőségesen ektomorf testalkatúaknak
 • mindenkinek, akinek gondot okoz az extra kalóriabevitel fedezése

A Muscle Mass az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Keverjen el keverőpalackkal 1 adag (70 g = 2 csapott mérőkanál = 5 púpozott evőkanál) terméket 500 ml vízzel. Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot közvetlenül edzés után és 1 adagot két étkezés között. Pihenőnapokon fogyasszon 1 adagot az étkezések között.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-20
Szia
Köszi a választ
Én írtam az előbb: Csirke+rizs van vacsorára is,és csak utána a túró :)
Csak nem tudom ez a "kisebb fogyás" mitől lehet?Vérképem is rendben,a májenzimemmel volt probléma csak,arra már szedem a máriatövis kapszulát.
váltottam fehérje port is marhafehérjét szintén bioteches,nem tudom ez mennyire jó?

A tükörbe igazából nem nagyon van változás már 10 hónapja ugyan az,semmi változás..

válasz
2016-09-22
Szia! Ez most fura lesz, de iktass be egy pár napot,amikor szemetet is eszel. A máriatövis jó ötlet volt. Ezen kívül reggel,éhgyomorra ihatsz plusz tömegnövelőt. Pár napig a tiszta kaja mellett iktass be 1-2 "csalókaját" minden nap. Amikor visszaállsz a megszokott rendszeredhez, iktass be több pihenést, azaz kevesebb edzésnapot. Nem emlékszem már, hogy mennyit írtál, de 3-4 edzés elég lesz. Egy kis pihenés a szervezetnek.

Vevővélemények

Muscle mass
2018-10-10
Én 2 napja iszom,valóban kicsit csomosodik de ízre nagyon finom remélem hozni fogja a kilókat mert nagyon nehezen hízó vagyok!