Muscle Mass (1 kg)

 / 5.0 7 vélemény
BioTech USA Muscle Mass 1 kg
Ár: 3 490 Ft
Egységár: 3 490,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Muscle Mass

 • PentaCarb Matrix : 5-féle forrásból származó, eltérő glikémiás index-szel rendelkező szénhidrátokból
 • Protein Matrix: 5-féle forrásból
 • mikronizált kreatin-monohidráttal
 • glutamin peptidekkel
 • laktózmentes

Minőségi tömegnövelés! 

A megújult Muscle Mass fehérjeösszetétele immár 5 komponensből álló, minőségibb fehérjéket tartalmaz, melyek magas biológiai értékkel rendelkeznek, és mentesek a növényi eredetű fehérjéktől. 

A Muscle Mass kiválóan alkalmas az extra és könnyen bevihető kalóriák pótlására, emellett a korábbi verzióval ellentétben immár adagonként (70g) 1800 mg kreatint foglal magában.

1 adag (70 g):

 • 275 kcal
 • fehérje: 12 g
 • szénhidrát: 50 g
 • zsír: 2,6 g
 • mikronizált kreatin-monohidrát: 2100 mg
  • amelyből kreatin: 1800 mg
 • PentaCarb Marix 

A tömegnövelés során elengedhetetlen a megnövekedett energiabevitel, amit elsősorban a szénhidrátok és a fehérjék megnövelt fogyasztásával érhetünk el. 

A Muscle Mass magas szénhidrát tartalmával biztosítani tudja a magasabb kalóriabevitel kiegészítését. A PentaCarb Matrix 5-féle forrásból származó szénhidrátból áll: magas glikémiás indexű komponensei elősegítik a fehérjék gyorsabb felszívódását, illetve a glikogén raktárak azonnali feltöltését, míg az alacsony glikémiás index-szel rendelkező összetevők lassabb felszívódásuknak köszönhetően elnyújtva szolgáltatnak energiát a szervezet számára. 

Protein Matrix: tejsavó koncentrátum, hidrolizált fehérje, kazein, tejsavó izolátum, tojásfehérje 

A Protein Matrix eltérő felszívódási idővel rendelkező fehérjéket tartalmaz, így közvetlenül edzés után és napközben fogyasztva is ideális tömegnövelés során. 

A nehezen fejlődők számára fontos, hogy ne egyféle forrásból próbálják meg fedezni a napi fehérjeszükségletet, hanem válasszanak olyan készítményt, amelyben összetett formula található, eltérő felszívódési idővel rendelkező fehérjékkel. 

Glutamin peptidek 

A szabad aminosav formában lévő L-glutaminhoz képest a kötött formában megtalálható glutamin peptidek hasznosulása ideálisabb a szervezet számára. 

Mikronizált kreatin-monohidrát 

A kreatin 3 aminosav (glicin, metionin, arginin) összekapcsolódásából álló molekula, amely az energiatermelő, ATP-t produkáló folyamatok szerves alkotórésze. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. 

Kiegyensúlyozott tápanyagösszetétel a növekedés szolgálatában 

A szénhidrátok és a fehérjék mellett a zsírok szerepe is kiemelt a tömegnövelés során. Adagonként 2,6 g zsírt tartalmaz, így ideális választás nehezen fejlődő, vagy szélsőségesen ektomorf testalkatúak számára is. 

Kiknek ajánljuk az Muscle Mass-t? 

 • nehezen fejlődőknek
 • szélsőségesen ektomorf testalkatúaknak
 • mindenkinek, akinek gondot okoz az extra kalóriabevitel fedezése

A Muscle Mass az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Keverjen el keverőpalackkal 1 adag (70 g = 2 csapott mérőkanál = 5 púpozott evőkanál) terméket 500 ml vízzel. Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot közvetlenül edzés után és 1 adagot két étkezés között. Pihenőnapokon fogyasszon 1 adagot az étkezések között.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-11
Szia Az lenne a kérdésem hogy a termék gluténmentes-e?

válasz
2017-08-16
Szia!

Igen, jól feltételezted!

Vevővélemények

Edzés utánra nagyon jó tápkieg.
2015-11-25
Edzés után használtam. Nagyon jól vissza tölt a szénhidrát tartalmának köszönhetően. Nagyon jó ár érték arányú termék. Egy hónap után 3kg sikerült gyarapodnom. Egész jó minőségben, Persze az étrendemre is nagy figyelmet fordítok. Ilyen árban nem nagyon van olyan termék aminek az összetétele is ennyire jó lenne. Próbáljátok ki. Nekem Be vált.
Jó termék!
2017-06-06
A vaníliás nagyon finom vízzel is olyan, mint a "danettpuding". Tejjel keverve túl sűrű massza lesz és mivel tejet nem iszunk, legalábbis én kicsit allergiás vagyok tőle így jobb nélküle. Az epresnek szintén pudingos szerű íze lesz, kevesebb tejjel össze keverve már szinte pudinggá válik, ami azért sem jó, mert ha már shake, akkor legyen iható. Az oldódása vízzel is nagyon jó, az ára ennyi pénzért nincs eltúlozva. Kb. 10 napig bírja ki nálam, napi 1-2 adagot iszok. Munka közben is jó az éhségérzet és a fáradtság mérséklésére. Az egyetlen hátránya talán, hogy rendesen eltelít és nehéz még mellé enni, jobban érdemes edzés után inni.