Magnum 8000 (4 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Trec Nutrition Magnum 8000 4 kg
Ár: 13 290 Ft
Egységár: 3 322,50 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Magnum 8000 (4000 g)

A Magnum 8000 a speciálisan tápszercélú élelmiszerek csoportjába tartozik, melyet sportolónak, vagy olyan embereknek alkottak, akik intenzív fizikai munkát végeznek, különösen súlyemelést végző sportolóknak, illetve azoknak akik rövid idő alatt akarják testtömegüket növelni. A termék fogyasztása bátran ajánlott azon sportolóknak, akik edzése intenzív és azoknak, akiknek többlet energiához több tápanyag fogyasztására van szükségük. A Magnum 8000 szénhidrátok, protein és magas energiájú lipidek megfelelő arányú elegyét tartalmazza, utóbbit MCT olaj formában. Az anabolikus tulajdonság fokozása érdekében a terméket ezen felül kreatinnal gazdagították. A Magnum 8000 alkalmazása megfelelő kiegyensúlyozott étrenddel kiegészítve segítheti a testtömeg gyors növekedését. A termék ezen felül vitaminok optimális keverékével és ásványi anyagokkal dúsított, melyek a megfelelő anyagcseréhez szükségesek és a felszívódási folyamatot is könnyebbé teszik.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi adag kb. 200-300 g A kiegészítőt 3-4 adagban kell alkalmazni, mely adagonként 70-100 g. Egy adagot 250 ml tejjel vagy vízzel kell elkeverni, lehetőleg shakert vagy mixert használva. Edzés napon: Egy adag 1.5 órával edzés előtt, 1 adag 30 perccel edzés után. A fennmaradó két adagot lehetőleg étkezések között vedd be. Edzés nélküli napon: naponta 3–4 alkalommal étkezések között.

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus kanál található, mellyel precízen ki tudod mérni a termék adagját: Egy vonal a kanál skáláján 10 cc = 6 g a Magnum 8000 ból. 1 teljes kanál 50 cc = 30 g.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-01-28
Szia.
Ha ezt a terméket használnám a power proval az szerinted jó lenne?
Anyagilag nem állok most jól hogy jobbakat vegyek

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem jobb választás lenne egy fehérje+szőlőcukor kombináció. Egy Basic Whey megfejelve egy csomag Simple Whey-jel árban kb. ugyanennyi, ellenben van egy csomó fehérjéd, és tömegnövelőt is kutyulhatsz magadnak a szőlőcukorral.

Vevővélemények

Ha már nem bírod szilárd kajával
2015-05-10
Komplex tömegnövelő minimális zsír-, közepes fehérje- és magas szénhidrát tartalommal. Sok kezdő a táplálékkiegészítők ezen fajtájától várja a nagy csodát, mert ha ezt iszod, akkor gyorsan jönnek majd a kilók. Itt beilleszteném a gyors szó angol megfelelőjét, fast! Ahhoz, hogy tisztességesen tudjál fejlődni, enni kell! Átlag felnőtt energiafogyasztása 3000 kalória körül van. Ezt kellene felnyomni 5000 fölé. Ha nem tudod ezt megoldani szilárd táplálékkal, akkor nyúlj a tömegnövelőkhöz. Nincs az a gyomor, ami nem képes bevenni még egy kis folyadékot. Gyorsan, tökéletesen oldódik, minimális habzás, inzulin ingadozást nem tapasztaltam. Étkezések között fogyasztd, nem pedig helyette!