Pro Mass (6 kg)

 / 4.0 6 vélemény
Pro Nutrition Pro Mass 6 kg
Ár: 11 990 Ft
Egységár: 1 998,33 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION PRO MASS

A Pro Nutrition Pro Mass tömegnövelő mindazoknak ajánlott, akiknek aktivitásuk több energiakifejtést feltételez (leginkább a kezdő, a testépítéssel most ismerkedő sportolóknak, valamint azoknak, akik rövid időn belül drasztikusan szeretnék növelni izomtömegüket).

Az új Pro Nutrition Pro Mass a legmodernebb eljárással készült tejsavóproteinen alapuló, hatékony izomtömeg-növelő készítmény, amely megfelelő mennyiségű kalóriabevitelt biztosít a sportolók számára, ezáltal elősegíti az izmok és az erő növekedését, valamint anti-katabolikus hatású, megakadályozza az izomleépülést. A tömegnövelés alapja ugyanis a megfelelő szénhidrátbevitel. Ennek hiányában a szervezet a fehérjékből próbálja pótolni a szükséges energiát.

  • Gyors tömegnövelés kezdőknek és középhaladóknak
  • Alacsony kalóriatartalmú sejtérfogat és tiszta izomtömeg-növelő
  • Különböző felszívódású szénhidrátok kombinációja (dextróz, maltodextrin)
  • Hozzáadott vitamin és ásványi anyag keveréket tartalmaz

A PRO MASS-szal az edzés során megnövekedett fehérje-, szénhidrát-, vitamin- és ásványianyag szükségletet is pótolhatod minden egyes adag elfogyasztása után, melyek biztosítják az edzés után a lemerült szervezet "üzemanyag" pótlását.

Felhasználási javaslat:

Keverj a Pro Nutrition Pro Mass termékből 2 adagolókanál (80g) terméket vízzel vagy tejjel. Különleges eredményekért 2 adagot kell fogyasztani naponta.

Ötlet: Creatin Monohydrat vagy Creatine FX egyidejű fogyasztásával a tömegnövelés mértéke fokozható.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-10-30
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy 184cm magas 72 kg vagyok egy scitec nutrition mass-t már elfogyasztottam és 2 kg hozzot nehezen hizó vagyok és azt szeretném megtudni ,hogy szerinted érdemes ilyet venni vagy még egy mass-t vagy esetleg valami mást. A válaszát elöre köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

A Mass cukor, nem több. Válassz egy normális tömegnövelőt, amiben fehérje is van, szintlépésnek egy Whey Gainer 35 például tökjó lenne. A Pro Mass túl kevés fehérjét tartalmaz, a Mass meg kb. semennyit.

Vevővélemények

egy hónap alatt 6kg jött fel
2013-10-28
Nagyon jó termék!


napi 240g-ot szedtem egy hónap alatt 6kg jött fel...