MaxMass 3XL (6 kg)

 
Olimp Sport Nutrition MaxMass 3XL 6 kg
Ár: 16 190 Ft
Egységár: 2 698,33 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

MaxMass 3XL

Költséghatékony tömegnövelés!

Ha most kezdenéd el az edzést, extra vékony alkat vagy és még nem használtál semmilyen kiegészítőt, akkor ez lesz a Te embered. Jó eséllyel már tudod, hogy a kaján múlik a siker: ha eszel rendesen és edzel is mint a gép, akkor fejlődni fogsz. Pont. De ha már egy étrendet is kinéztél magadnak és na adja az ég, tényleg extra nehezen hízol, akkor a napi több, mint 3.000 kalóriát elég nehéz lesz bevinned egyik napról a másikra.

Itt jön képbe a MaxMass 3XL. Ez a formula ugyanis kifejezetten kezdőknek, főleg nehezebben hízó, igazi csontrakétáknak van kitalálva. A segítségével könnyedén megdobhatod a napi kalóriabeviteled jópár-száz kalóriával, amin áll vagy bukik a fejlődésed.

A MaxMass javasolt használata

Olvashatod sok helyen a tömegnövelőkről, hogy napközben is lehet őket inni. Ez a legnagyobb részükre nem igaz, napközben ne tömjük magunkat cukorral: maximum ha beüt a vészhelyzet, akkor egy adagot leküldhetsz, de tényleg csak akkor, ha nincs és nem is lesz egy ideig kaja a közelben. Ezen felül pedig súyzós edzés után érdemes egy jó másfél kanalas, azaz cirka 150 grammos adagot leküldened arcba.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények