Hard Mass Gainer (2,27 kg)

 
Inner Armour Hard Mass Gainer 2,27 kg
Ár: 8 545 Ft
Egységár: 3 764,32 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hard Mass Gainer

Érd el leggyorsabban a kívánt tömeget a Hard Mass Gainer-rel!

Annak érdekében, hogy nagy tömegű vázizomzatod legyen, a megterhelt izomzatnak szüksége van a metabolikus igényeket kielégítő táplálékok hatásos kombinációjára. Azok az atléták, akik az ideális súlyuk alatt vannak, és nehezen növelik a tömegüket „nehéz növekedésűeknek” nevezzük. Az ő szervezetük megköveteli a megnövekedett fehérje- és szénhidrátigényeket kielégítő makro- és mikrotápanyagokat, de sajnos ezeket az összetevőket a legtöbb ételfajta önmagában nem képes fedezni. A megfelelő táplálkozás-kiegészítés és az előzőlegesen kiválasztódó, metabolikusan összehangolt formulával történő tréning segít elérni a jelentős vázizomzat tömegének növelését. Ez a formula proteint, szénhidrátot, esszenciális zsírokat és más anabolikus tápanyagokat tartalmaz, ezeket kombinálva segít az edzésben.

A Hard Mass Gainer egy forradalmian új tápanyag, ami a növekedést egy új dimenzióba repíti. Minden merőkanálnyi Hard Mass Gainer-ben megtalálható a makro- és mikrotápanyagok kalibrált dózisú kombinációja, ami emeli az energiaszintet, táplálja az izomzatot, felgyorsítja a regenerálódást, csökkenti az izomfájdalmat és fokozza az immunrendszer funkcióit. Ez a metabolikusan hatásos anabolikus tápanyag kifejezetten a keményen dolgozó, nehéz növekedésű atlétáknak lett kifejlesztve.

Ugyanazt a tejsavófehérjét tartalmazza a Hard Mass Gainer is, mint az Instantized Whey 6 Pounder™, ugyanazokkal az anabolikus proteinekkel élvez előnyt. Ez a szabadalmaztatott összessége a speciális anabolikus fehérjéknek. A protein összetevőinek egész palettáját előteremti, megalkotva ezzel az ideális anabolikus fehérjéknek. A protein összetevőinek egész palettáját előteremti, megalkotva ezzel az ideális anabolikus környezetet. Ez a hihetetlen minőségű proteinmátrix a magas nitrogén és a szerteágazó kötött aminosav-tartalma miatt hasznos. Ez az anyag továbbá optimalizálja az anabolikus fehérje felhasználódását a biológiai tulajdonságai és az elnyelődést elősegítő szintje által.

Hard Mass Gainer Protein mátrix

  • Ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátum
  • Tejsavófehérje-izolátum

A Hard Mass Gainer egy exkluzív energiamátrixot tartalmaz, ami hosszú és rövid láncú szénhidrátokból áll össze. Ez a fejlett mátrix a sejten belüli anabolikus reakciót átalakítja, egyúttal maximalizálja a sejt tápanyag befogadását és a sejtnövekedést, a regenerálódást befolyásoló nitrogénáramlást.

Növeld az anabolikus kalóriabevitelt ezzel a hatásos metabolikus tápanyaggal, hogy maximalizáld a növekedésed! Tedd a Hard Mass Gainer-t izomnövekedésed első számú forrásává!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények