Stealth (2,25 kg)

 
VPX Supplements Stealth 2,25 kg
Ár: 18 145 Ft
Egységár: 8 064,44 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Stealth

A Stealth 12 kulcsfontosságú NO-Shotgun alapanyagot tartalmaz, melyek kísérletek során bizonyítottan 118%-al növelik négy fontos izomfehérje koncentrációját, és 148,65%-al fokozzák az izomfehérjék génjeinek átíródását. Az izom DNS az a kódoló molekula, mely az izmok gyarapodásához és új izomsejtek képződéséhez szükséges genetikai információt tartalmazza. A Stealth segítségével létrejövő hyperplasia új izomsejtek képződésével növeli az izmok átmérőjét. A Stealth hét igen hatékony fehérjét tartalmaz. Ez a tömegnövelő keverék biztosítja a már meglévő izmok növekedéséhez és az új izomszövet képződéséhez szükséges építőköveket. A savó és kazeinfehérje hidrolizátumok a tudomány által eddig felfedezett legerőteljesebb anabolikus hatással rendelkező proteinek, melyek a véráramba lépve az inzulin, a növekedési hormon és tesztoszteron szintjének gyors emelkedését idézik elő. Ezek a frakcionált savó és kazein di és tripeptidek inzulinotropikus hatással rendelkeznek, amelynek következtében fokozódik az aminosavak izomszövetbe történő szállítása és így az izmok növekedése. A gyors és lassú felszabadulású fehérjékből álló egyedi összetételnek köszönhetően az azonnali anabolikus robbanást egy tartós aminosav felszabadulás követi, amely gátolja az izmok katabolikus lebomlását.

A jó minőségű fehérjék mellett a Stealth élvonalbeli creatine nitrátot, creatinol-O-foszfátot és creatine- leucinátot tartalmaz, amelyek hihetetlen mennyiségű energiával látják el az izomrostokat. Kutatások bebizonyították, hogy ezek a vegyületek képesek aktiválni a szatellita sejteket, fokozni a miofibrilláris fehérjeszintézist és növelni a foszfáthoz kötött energiatermelés mértékét. Speciális telítetlen zsírsavak és magas molekulasúlyú polimerek biztosítják a izomsejtek membránjának integritását.

Korábban a legtöbb kalóriát tartalmazó tömegnövelő nyerte a versenyt ám az eredmények kiábrándítóak voltak. A Stealth alapjaiban változtatta meg a tömegnövelés szabályait, a világ legerőteljesebb partícionált adagolású nutrienseinek köszönhetően. Ezen ágensek olyan erősek hogy mindössze napi 30 gramm képes az izmok fehérjéinek megváltoztatására.

Kinek van szüksége a Stealth-re?

Sok sportolónak, köztük a testépítőknek és a nagy ellenállással dolgozó atlétáknak a száraz izomtömeg növelése kulcsfontosságú. A megnövelt izomtömeg komoly előnyhöz juttathatja olyan sportágak képviselőit mint a futball, a kosárlabda, a ketrecharc, az amerikai foci, és a baseball. A Stealth nem csak a tiszta tömeg növelésére alkalmas, de száraz szálkás testfelépítést is biztosít. Míg más tömegnövelők felpuffasztanak és jelentős mennyiségű zsír raktározását okozzák, addig a Stealth kizárólag az izomszövet növekedését fokozza.

Adagolás:

Edzés előtt harminc perccel egy adag Stealth elfogyasztása javasolt, így elárasztod a szervezeted kulcsfontosságú izomépítő molekulákkal. A tartós hatás érdekében edzés után egy újabb adag fogyasztandó.

Pihenőnapokon reggeli előtt kell használni, majd a nap folyamán még egy dózist kell bevinni étkezések között. A Stealth szabadon kombinálható más készítményekkel, mint az NO-Shotgun és az NO-Shynthese.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények