Real Gains (3,11 kg)

 / 4.5 2 vélemény
Universal Nutrition Real Gains 3,11 kg
Ár: 20 605 Ft
Egységár: 6 625,40 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Real Gains

A Real Gains-ben azt találod, amire igazán szükséged van és az maradt ki belőle, ami nem kívánatos. Azaz még több kalória, még több fehérje, jótékony zsírok, még finomabb ízek, még nagyobb rosttartalom és sokkal kevesebb cukor jellemzi ezt a nagyszerű shaket.
Csak a Real Gains tartalmaz egyaránt gyorsan felszívódó fehérjéket (tejsavó izolátum) és lassan felszívódó fehérjéket (kazein) hogy fantasztikus eredményeket tudj elérni.

Felhasználási javaslat:

Táplálék kiegészítőként fogyaszd a kívánt izomtömeg elérése érdekében. Fogyassz egy adaggal étkezések között és egy adaggal lefekvés előtt.


"VALÓDI FEJLŐDÉS" érhető el ezzel a minőségi izomtömeg-növelővel, ami tulajdonképpen a legendás Gain Fast modern utódja.

A fejlett formula micelláris kazeinnel (lassú felszívódású protein), tejsavófehérje-izolátummal (gyors felszívódású protein), inulin prebiotikummal, esszenciális zsírokat tartalmazó lenmagolajjal, és a gyors energiát adó "zsírmentes zsír" MCT-vel készült, de csak 5 gramm cukorral!

A külföldi felhasználói értékelésekben a termék ízre és teljesítményre is konzisztensen ötből öt csillagot kap!

A Real Gains egy aszpartám mentes formula!

A Real Gains használatától várható előnyös hatások

  • Teljesen komplett minőségi izomtömeg-növelő!
  • Komoly fehérje (52 g), szénhidrát és energia forrás!
  • 610 kalória adagonként!
  • Minden tápanyag kategóriából a legjobb minőségű összetevőkkel!
  • Micelláris kazeinnel és tejsavófehérje-izolátummal!
  • Inulin rosttal!
  • Esszenciális lenmagolajjal és MCT olajjal!
  • Csak 5 g cukorral!

Adagolás

Mikor:

  1. Elsősorban edzés után mint edzés utáni komplett étkezés.
  2. Bármilyen más időpontban komplett étkezésként.

Mennyit:

Az izomtömegedből és a fizikai aktivitásodból adódó tápanyag szükségleted alapján napi 1/2-3 adagot fogyassz. A termék nagyon koncentrált volta miatt lehetséges egy teljes adagnál kisebb egységek alkalmazása is. Egy turmixot 77 g, vagy 155 g termékből készíts el (kb. 2, vagy 3.5 adagolókanál).

Milyen folyadékkal:

Bármilyen folyadékkal, de főleg vízzel, vagy alacsony zsírtartalmú tejjel. Mennyi folyadékkal: Ízlés szerint.

Kombinálási tipp

Mivel a Real Gains minden alapvető tápanyagot tartalmaz, ezért igazából már csak kreatinnal kell kombinálni, ha valaki egy kreatin kúrát szándékozik beiktatni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2008-09-17
Helló.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a termék mellé még valamilyen fehérjét fogyasztani a magas fehérje tartalma miatt? A táplálkozásom a táplálék kiegészitőkön kívül kiegyensújozott arányban tartalmaz mind fehérjét, mind szénhidrátot és zsírt (szerintem).
Természetesen mint mindenkinek a zsírmentes izomtömegnövelés a célom.
Üdv

válasz
2008-09-17
Ha valóban elég fehérjét viszel be napi szinten - nagyjából 2 gramm/testsúlykilogramm, használd a shop étrend tervezőjét - akkor nincs szükséged másra, elég edzés után a Real Gains. Ha szükséges, reggelre és estére még vehetsz valamilyen fehérjekészítményt.

Vevővélemények

1,5hónap = 4kg!
2009-06-11
szerintem is szuper, volumass35, vagy myomasstól évi 2kiló jött csak fel, ettől pedig egyetlen vödörtől (1,5hónap) 4kg! nincs benne kreatin ami azért jó mert ami felficcen izom az ott is marad- az nem víz B-).


ja és kicsit fura gainfast szaga van a cuccnak, nosztalgiázók előnyben :D de jól oldódik, ízre is OK. enjoy!