Titan Mass (2,275 kg)

 
Trec Nutrition Titan Mass 2,275 kg
Ár: 16 900 Ft
Egységár: 7 428,57 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Titan Mass (2270 g)

A Titan Mass azoknak ajánlott, akik intenzíven edzenek, és arra törekednek hogy az izomtömeget gyorsan növeljék, de ugyanakkor a zsírszövetet kontrol alatt szeretnék tartani. A gyorsan felszívódó tejsavófehérjék és a megfelelően kiválasztott szénhidrátok megnövelt tartalmának köszönhetően az anabolikus folyamatok lejátszódása egyedülálló intenzitású. A lipotróp anyagokat és speciális összetevőket, melyek a glükóz-anyagcserét szabályozzák, kombinálva lehetővé teszi hogy energiát nyerjünk az izomtömeg növeléshez, leginkább a felesleges zsírszövet lebontása által. Ennek köszönhetően az izmok sokkal teltebbek és határozottabb körvonalúak lesznek. A termék nagy mennyiségű vitaminnal, ásványi anyaggal és speciális emésztési enzimmel is gazdagított, melyek garantálják minden izomrost szintézishez a szükséges tápanyag gyors és hatékony hozzáférését.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ha fizikai terhelésnek vagy kitéve a legjobb eredmény eléréséért vedd be naponta kétszer a terméket. Vegyél be egy adagot, mely 70 g terméket tartalmaz, összekeverve vízzel, vagy tejjel, nem később, mint 30–40 perccel edzés után. A második adagot (60 g) ajánlott délig bevenni, hogy az étrendedet extra energiával és tápanyaggal egészíthesd ki.

Figyelem! A csomagolásban egy praktikus kanál található, mely a termék adagjának precíz kimérésére szolgál: Egy teljes kanál (50 cc) egyenlő 25 g-al a termékből.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-05-29
Helló, edzés után a Titan mass vagy Profi mass? Előre is kösz!

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem a Profi Mass jobb választás, de 100g-os adagokkal célszerű számolni edzések után. A fehérjerésze gyorsabban felszívódó forrásokra épül, tejsavófehérje koncentrátumra, izoátumra és hidrolizátumra, ami edzés után tökéletes; és nem tartalmaz kazeint. A szénhidrátrésze is bár ugyan hangyányit, de komplexebb. Én egyértelműen jobb választásnak tartom.

Vevővélemények