Over Mass (2,27 kg)

 
Trec Nutrition Over Mass 2,27 kg
Ár: 16 900 Ft
Egységár: 7 444,93 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Over Mass (2720 g)

Az Over Mass a legerősebb anabolikus hatású táplálék-kiegészítő termékek közé tartozik. A magas szénhidrát tartalom felel a hatásos energiaadag ellátásáért. A megfelelően kiválasztott proteinhányad, az igen tápláló tejsavófehérje koncentrátummal túlsúlyban garantálja a legfontosabb aminosavakkal való azonnali ellátást. A fenti összetevők egyedi kombinációjának eredményeképpen a legfontosabb metabolikus út nagyon hatékonyan vezérelt, azért hogy nagy erők szabaduljanak fel és az izomtömeg gyorsan növekedjen. Azért, hogy biztosítsák a kiváló minőséget az izomtömeg növelésben a terméket a legfontosabb vitaminok sorával, ásványi anyagokkal és enzimekkel dúsították, melyek felgyorsítják az emésztési folyamatokat és a tápanyag szövetekhez való szállítását.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Naponta vedd be legalább 2-3 alkalommal az erős anabolikus hatás eléréséért. Vedd be vízzel vagy sovány tejjel a legnagyobb adagot (100 g-ot) a termékből 30 perccel az edzés vége után. A terméket fogyaszthatod az étkezés mellé is (35g/adag), snack-ként (50 g/adag) vagy étkezés helyett (70 g/adag). A terméket az edzés időszaka alatt lehet használni. A termék minimum szedési periódusa 4–6 hét.

Figyelem! A csomagolásban egy praktikus kanál található, ami a termék adagjának precíz kimérésére szolgál: Egy teljes kanál 30 g a termékből.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények