Hard Mass (2,8 kg)

 
Trec Nutrition Hard Mass 2,8 kg
Ár: 18 490 Ft
Egységár: 6 603,57 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hard Mass (2800 g)

A Hard Mass egy összetett típusú termék, melyben a szénhidrát-protein arány 50-50%. A Hard Mass elősegíti az izomtömeg növekedést és azoknak az embereknek ajánlott, akiknek alacsony az anyagcseréje, és akik ezt a terméket a zsírlerakódás veszélye nélkül alkalmazhatják. A Hard Mass minden egyes adagja 34g magas minőségű instant protein keveréket tartalmaz, mely tejsavófehérjéből, tojásfehérjéből (albumin), és kalcium kazeinátból áll. A termékhez ezen felül bioformájú L-glutamint is adtak, mely az izom-struktúrálódás legfontosabb aminosava. A glutamin ugyanakkor egy olyan effektust is kivált, mely megnöveli a természetes növekedési hormon (GH) kiválasztást, és jelentősen felgyorsítja az intenzív edzés utáni regenerációt. Azonban ami a Hard Mass-t egyedülálló tápszerré teszi, hogy nagy koncentrációban tartalmaz HMBt, egy anti-katabolikus elemet, mely eltolja az izomszövet lebomlását és minimalizálja a protein csökkenést, valamint segíti az izomfelépülést.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Az ajánlott napi megengedett adag 150 g. A legjobb eredménye eléréséért alkalmazd 2-szer egy nap, 75 g-ot adagonként, alaposan 200 ml tejjel vagy vízzel, shakerel vagy mixerre elkeverve. Edzés napon: Az első adag - 60 perccel edzés előtt, a második adag - 30 perccel edzés után. Edzés nélküli napon: naponta 2-szer étkezések között. Figyelem! A csomagolásban egy praktikus kanál található, a termék adagjának precíz méréséhez. Egy teljes kanál (50 cc) 21,5 g Hard Mass-t jelent. Egy adag három teljes kanál + egy fél (25 cc) kanál.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-11-22
Helló lenne egy kérdésem e termék (Hard Mass) és a Titan Mass között gondolkodom az lenne a kérdés hogy ebbe a Hard Massban vannak e aminosavak/ha igen milyen és mennyi/ vagy nincsenek vagy csak nincs kiírva mert a Titan Massnál felvan sorolva hogy mik vannak benne miyen aminosavak és mennyi itt meg csak fehérje és szénhidrát van írva

válasz
2012-11-23
Persze, minden tömegnövelőben van fehérje, amely aminosavakból épül fel. Sajnos a gyártó nem közölte a részünkre még a TTitan Mass pontos aminosav összetételét, de az teljesen hasonló lehet mint a Hard Mass-é. Én a Titan Mass-t választanám a benne lévő extra ALA és emésztőenzimek miatt.

Vevővélemények