Volumass 35 Professional (2,95 kg)

 / 4.7 45 vélemény
Scitec Nutrition Volumass 35 Professional 2,95 kg
Ár: 15 475 Ft
16 290 Ft
Megtakarítás:815 Ft 5%
Egységár: 5 245,76 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Scitec Volumass 35 Professional

Fejlett magas fehérje-tartalmú izomtömeg-növelő

A Volumass 35 Professional egy továbbfejlesztett, frissített verziója korábbi formulánknak, a Volumass 35-nek! A Volumass 35 Professional számos tápanyagot nyújt az izomzat számára. Olyan sportolók számára lett kifejlesztve, akiknek a szervezete több tápanyagot igényel, mivel nagyobb izomtömeggel rendelkeznek, vagy fizikai aktivitásuk magas szintű.

A Volumass 35 Professional javasolt adagonként több kreatint tartalmaz, ami pótolja az elhasznált kreatint. Emellett több minőségi fehérjét is biztosít, és magasabb kalória-értékkel rendelkezik, mint előző, alacsonyabb szintű termékeink. A 35%-os fehérjetartalom a Volumass 35 Professional-ben megközelíti a sport-táplálkozásokban előirányzott makronutriens-értékeket, ezért könnyen integrálható egy teljes napi nutriens-beviteli tervbe.

Proteintartalma magas minőségű ultraszűrt tejsavóproteinből, valamint kereszt- és ultraszűrt tejsavóizolátumból áll, amely fehérjék magas protein-mikrofrakció tartalommal rendelkeznek. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz. Ennél fogva, a Volumass 35 Professional fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.*

A tejből származó tejsavófehérje úgynevezett teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni.

A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

A Volumass 35 Professional további összetevőket is tartalmaz! Az „ATTACK!” Multikomponensű Kreatin Mátrix 5 típusú Kreatint nyújt. A Kreatin legalább 3g-os napi dózisban alkalmazva tudományosan bizonyított módon növeli a teljesítményt a sorozatos, rövidtávú, nagy intenzitású gyakorlatokban, mint a súlyzós edzés, vagy az interval cardio. Formulánkhoz hozzáadtuk még Glutamin-mátrixunkat, valamint Taurin aminosavat.

A folsav hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, a normál aminosav szintézishez, a normál vörösvértest-képződéshez, valamint az immunrendszer normál működéséhez.* A kalcium szerepet játszik az energia-termelő agyagcserében, a normális izomműködésben, a normális neurotranszmisszióban, valamint a csontok normál állapotának fenntartásában.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Aszpartám-mentes!

Használati utasítás

Keverjen össze 1 adag (50 g – 1 adagolókanál) Volumass 35 Professional port 400 ml vízzel. Elsősorban edzés után fogyassza.

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-21
hali.Tömegnövelés alatt állok edzés heti 3 alkalom .183cm 78kg.Volumass 35 prof edzés utánra és az érdekelne vele együtt használható-e Nutrend Glutamine Compressed Caps.És még edzés előtt milyen bedurrantót érdemes használnom?

válasz
2018-02-05
Használható, persze. Próbáld ki edzés előtt a Nutrendes N1 Pre-Workout Booster-t!

Vevővélemények

megunhatatlan
2017-01-25
Azóta iszom a tripla csokisat, mióta csoki kókusz ízben nem lehet kapni; előtte azt ittam. Számháborúba nem szeretnék bocsátkozni, hogy mennyit hozott, de számomra mindig különleges lesz ez a termék, mert ettől kezdtem el erősödni/nőni az "újonc" koromban. Az ízről csak annyit, hogy még ilyen időtávlatból sem tudtam megunni, egyszer sem tudtam azt mondani, hogy kipróbálom mondjuk a fehér csokisat. Egy jó tanács a termékkel ismerkedőknek: a 2,95 kg-os csomagon újabban 59 adag van feltüntetve, de ez egy baromság, felejtse el mindenki, edzés után minimum 100 g-ot érdemes betolni - nem túl régen még 100 g-nak írtak egy adagot a mostani 50 helyett. Ahogyan sok más kiegészítő esetén, úgy itt is igaz, hogy nem célravezető elaprózni. A magas fehérjetartalom, az alacsony cukortartalom és jó minőségű gyors és lassú felszívódású szénhidrátok kombinációja miatt én inkább nevezném ezt a terméket amolyan edzés utáni regenerálónak, mintsem tömegnövelőnek. A nem túl hízékonyak éppen ezért tömegelés céljából jobban járnak egy magasabb szénhidrát tartalmú termékkel. Aki pedig elégedett a súlyával annak kiváló választás lehet, hogy edzés után hozzájusson a legfontosabb tápanyagokhoz.