Volumass 35 (1,2 kg)

 / 4.5 34 vélemény
Scitec Nutrition Volumass 35 1,2 kg
Ár: 6 925 Ft
7 290 Ft
Megtakarítás:365 Ft 5%
Egységár: 5 770,83 Ft/kg
Íz:
dupla holland csoki
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

VOLUMASS 35

MAGAS FEHÉRJE-TARTALMÚ IZOMTÖMEG-NÖVELŐ

A Volumass 35 sokféle tápanyaggal látja el az izmaidat. A Volumass 35 olyan sportolók számára lett kifejlesztve, akik a nagyobb izomtömegüknek vagy a fokozottabb aktivitásuknak köszönhetően több tápanyagot igényelnek. A Volumass 35 ajánlott adagonként több kreatint (2.5 g), több minőségi fehérjét valamint több kalóriát biztosít, mint a korábbi alacsonyabb szintű termékek. Az izomtömeg-felhalmozás folyamata során a fehérjék és a szénhidrátok egyaránt fontos szerepet játszanak, mint a szövetnövekedés építőkövei illetve mint energiaforrások. A Volumass 35 35%-os fehérje-aránya körülbelül megfelel a legtöbb sporttáplálkozási szisztéma makrotápanyag-arányának, és valószínűleg optimális a legtöbb sportoló testtípusához és anyagcseréjéhez. A Volumass 35 tehát könnyen beépíthető a teljes napi étrendbe. A fehérje-tartalma magas minőségű ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátumból és kereszt-mikroszűrt tejsavófehérje izolátumból tevődik össze, amelyek mind gazdagok fehérje-mikrofrakciókban. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva a Volumass 35 hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származó tejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

A Volumass 35 hozzáadott hatóanyagokat is tartalmaz: kreatint és taurint. A kreatin legalább napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* (Egy 120 grammos adag Volumass 35 szükséges 3 gramm kreatin beviteléhez.)

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használási utasítás a Scitec Nutrition Volumass 35 izomtömeg növelőhöz:

1adag Volumass 35 italpor 250 ml vízben vagy sovány tejben feloldva fogyasztandó. A kívánt hatás elérése érdekében 30 perccel edzést követően. Fogyasszon legalább naponta 120 g italport, a 3 g-os napi kreatintartalom biztosításához.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-12
Kifejtenéd részletesebbn miért nem esek ketózisba volumass 35 mellett és keto diéta nem jó izom tömeget növelni

válasz
2018-02-05
Szia!

A ketogén diéta lénye, hogy fehérje és zsír megy csak. Ehhez képest a Volumass 35-ben tömény szénhidrát van.
Itt megtudsz mindent róla: Ketogén Diéta - Minden, amit tudni érdemes róla

Vevővélemények

Egszerűen NE HAGYD KI!!!
2017-02-07
Nálam maximális pontszám. Oldódása tökéletes, ízben nekem a Francia vanília viszi a pálmát, kellemes ízvilág, a kellő mértéknél jobban nem habosodik az ára a hatásához mérten kitűnő. Nehezen fejlődő típus vagyok kb. 4 hónapja használom edzés után és minden reggel éhgyomorra. 87 kg-ról indultam jelenleg 92 vagyok és mellette kezdtem el szedni a Crea Star-t, de csupán egy pár hete tehát nálam bizonyított, hogy önmagában is sokat tud dobni. Ami szerintem fontos és igaz unalomig van ismételve, de sokan még mindig nem látják be, hogy az étkezésre oda kell figyelni, mert ha az nem okés akkor azért csodára semmi sem képes még ez a termék sem. Bátran merem ajánlani bárkinek aki tömeget növelne és esetleg nem akar vagy nincs keret többféle terméket vásárolni, ez elég komplex cucc sok dolgot tartalmaz ami nélkülözhetetlen és nem az a tipikus márkát kell megfizetni kategória, első osztályú a maga kategóriájában :) .