Creatine Pro-Mass (1,47 kg)

 / 4.5 2 vélemény
Pro Nutrition Creatine Pro-Mass 1,47 kg
Ár: 5 380 Ft
Egységár: 3 659,86 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION CREATINE PRO MASS

A CREATINE PRO MASS a PRO NUTRITION által forgalmazott egyik leghatékonyabb izom-tömegnövelő készítménye. A Pro Gainer továbbfejlesztett változata. A kiváló összetétel elérhető árral párosul! A Pro Nutrition Creatine Pro Mass egy szuper sejttérfogatés izom-tömegnövelő készítmény, amely hatalmas energiát, erőnlétet biztosít, és elősegíti az izomtömeg gyors növekedését.

A Pro Nutrition Creatin Pro Mass új, alacsony kalóriatartalmú sejttérfogat- és tömegnövelő, amely egy szinttel magasabbra tette a kreatinszállítás lehetőségeit. A hagyományos, magas kalóriatartalmú tömegnövelőkkel szemben, melyek rengeteg felesleges kalóriát juttatnak a szervezetbe, a Pro Nutrition Creatin Pro Mass-nál nem ez a helyzet. A termék minden 100 grammjában 33 gramm fehérje, 7 gramm Ultrapure Creatine Monohydrat, valamint hozzáadott glutamin található, mely maximális sejttérfogat-növelő és anabolikus hatást eredményez.

  • Magas protein tartalmú sejttérfogat és izomtömeg-növelő
  • A legnagyobb hatású ultraszűrt tejsavóprotein a maximális anabolizmus eléréséhez
  • Hozzáadott Ultrapure Creatin Monohydrat és L-Glutamin tartalommal
  • Összetett felszívódású szénhidráttartalom (dextróz, maltodextrin)

A kétféle szénhidrát (dextróz és maltodextrin) 160 %-kal növeli meg a kreatin hatékonyságát. A jól összeállított kombináció (szénhidrát és kreatin), valamint a hozzáadott L-glutamin felerősítik egymás hatását.

A dextróz, vagy glükóz egy egyszerű cukor, a szervezet elsődleges energiaforrása, melyet általában ATP formájában hasznosít. A szervezetünk fehérjékből, zsírokból, de elsősorban szénhidrátokból állítja elő. A dextróz növeli az inzulinszintet, ezáltal szabályozza a vércukorszintet, és hozzájárul a nyolc speciálisan kiválasztott eszenciális aminósav tökéletesebb asszimilációjához.

A kreatin az izom energiaháztartásában játszik fontos szerepet. A maximális tömegnövelés alapja az energia magas szinten való tartása. Minél több kreatint juttatsz az izmaidba, azok annál több energiát tudnak előállítani, és a nagyobb energia nagyobb teljesítménnyel párosul. A Creatine Pro Mass megmutatja, hogy melyik a legjobb választás a szálkás, definiált, zsír nélküli, tiszta izom létrehozására!

Felhasználási javaslat:

A maximális hatás elérése érdekében legalább 150-200 gramm fogyasztása ajánlott 3-4 részletben.

Ötlet: A tömegnövelés alatt emeld a vízfogyasztást, mert a sok szénhidrát víz nélkül zsírrá alakul. Minden 100 g szénhidráthoz 4dl víz bevitele ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-23
Hali! Ha egy kezdő alkalmazná a terméket lenne belőle valami baj?

válasz
2013-09-24
Szia! Semmi, max, ha nem tudja hogyan kell rendesen használni, vagy nem táplálkozik mellé megfelelően, semmit se fog fejlődni tőle.

Vevővélemények

+1
2018-05-25
Nekem be vált. A kreatintól nő az erőszintem. Banános és vaníliás ízt kostoltam mindegyik finom. Jól oldódik, elégé habzik. A fehérje is teszi a dolgát gondolom, mert fejlődők (pedig sajnos elég rosszul kajálok). Én csak ajánlani tudom.