Power X-Mass (5 kg)

 / 4.6 10 vélemény
PowerTrack Power X-Mass 5 kg
Ár: 21 865 Ft
25 510 Ft
Megtakarítás:3 645 Ft 14%
Egységár: 4 373,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power X-Mass

A Power X-Mass a jól ismert és több éve nagyon sikeres Power Mass kreatinnal kiegészített változata. Minden adag Power X-Mass 5g kreatin monohidrátot és a kreatin felszívódását nagymértékben segítő 75mg magnéziumot tartalmaz.

A Power X-Mass fehérjetartalmának legnagyobb része a testépítők számára a legértékesebb tejsavó protein koncentrátumból és izolátumból tevődik össze, melyek az elfogyasztásuk után a leggyorsabban látják el az izmokat a növekedéshez és regenerálódáshoz szükséges aminosavakkal. A Power X-Mass tartalmaz még kazeint is, mely lassabban felszívódó fehérje, ezért az elfogyasztása után hosszabb ideig biztosítja az aminosavakat az izomzat számára.

A Power X-Mass-ban szénhidrátokból is kétféle található, dextróz és maltodextrin. A dextróz magnéziummal és taurinnal kiegészítve drámaian javítja a kreatin beépülését az izomzatba. Ez a kombináció még azon kevés testépítőnél is eredményt hoz, akiknél a kreatin szedésének hatása kevésbé érezhető.

A Power X-Mass minden adagja 1g hozzáadott L-Glutamint, 14 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

A Power X-Mass adagolása:

Keverj 50g (három mérőkanál) Power X-Mass-t 300ml tejbe vagy vízbe, lehetőleg turmixgéppel. Fogyasztása edzés után ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-01-10
Sziasztok!
Kondroitin-szulfátot be tudnék vinni például csirkeszárnyak porcos részeinek elfogyasztásával? Gondolom hogy nem lenne nagy mennyiség amit így tudnék bevinni, csak kíváncsi lettem. :)

válasz
2019-01-11
Szia!

Kinyerhető belőle, de nyilván nem sok ilyen kis mennyiségből. Ha szereted akkor nyugodtan rágcsáld el. :)

Vevővélemények

Nekem nem jött be
2015-01-15
Az összetevők alapján választottam. Vízzel nagyon híg és nincs túl jó íze, tejjel (csak kipróbáltam) egész jó volt! Edzés után használtam 100 g-ot, (34 év 90kg) de engem fél óra múlva levert a víz, izzadtam percekig. Volt amikor még lefekvés után is. Viszont a termék használata alatt a méreteim megtartottak voltak a hasamból viszont veszítettem! Biztosan jó csak nálam az izzadás miatt nem vált be. Mivel kapható kisebb kiszerelésben érdemes próbát tenni!