Power X-Mass (0,6 kg)

 / 5.0 1 vélemény
PowerTrack Power X-Mass 0,6 kg
Ár: 3 335 Ft
3 890 Ft
Megtakarítás:555 Ft 14%
Egységár: 5 558,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power X-Mass

A Power X-Mass a jól ismert és több éve nagyon sikeres Power Mass kreatinnal kiegészített változata. Minden adag Power X-Mass 3g kreatin monohidrátot és a kreatin felszívódását nagymértékben segítő 75mg magnéziumot tartalmaz.

A Power X-Mass fehérjetartalmának legnagyobb része a testépítők számára a legértékesebb tejsavó protein koncentrátumból és izolátumból tevődik össze, melyek az elfogyasztásuk után a leggyorsabban látják el az izmokat a növekedéshez és regenerálódáshoz szükséges aminosavakkal. A Power X-Mass tartalmaz még kazeint is, mely lassabban felszívódó fehérje, ezért az elfogyasztása után hosszabb ideig biztosítja az aminosavakat az izomzat számára.

A Power X-Mass-ban szénhidrátokból is kétféle található, dextróz és maltodextrin. A dextróz magnéziummal és taurinnal kiegészítve drámaian javítja a kreatin beépülését az izomzatba. Ez a kombináció még azon kevés testépítőnél is eredményt hoz, akiknél a kreatin szedésének hatása kevésbé érezhető.

A Power X-Mass minden adagja 1g hozzáadott L-Glutamint, 14 vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

A Power X-Mass adagolása:

Keverj 50g (három mérőkanál) Power X-Mass-t 300ml tejbe vagy vízbe, lehetőleg turmixgéppel. Fogyasztása edzés után ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Én azt modnom, praktikus
2013-03-11
Erről a termékről korábban beszámoltam az 5 kg-os vödrösből. Ám ezeket a kis pakkokat sem szabad elfelejteni. Egyet kettőt mindenképp be kell szerezni ebből a zacsisból több okból: pl:


barátnődnél vagy, és ,ág mindig nem készült el, hogy fel mennyetek hozzád, mert ott alszik, filmeztek romantikáztok stb. Kicsit már korogsz és az izomlebontó folyamatokra gondolsz. Ekkor eszedbe jut, hogy vettél múltkor egy ilyen zacskósat és elrakattad a barátnőddel a lakásuk spájzába. Előkapod, iszol egy adaggal, voálá.. Megmenekültél:)


A másik a munkahelyi túlóra. 16 kor lenne kaja, pont meló után, de túlóráznod kell. Szintén eszedbejut a zacsi, előkapod a szekrényedből és puff. Megmenekültél..


Én azt modnom, praktikus, magaddal tudod vinni, max összegumizod felül. A termékről annyit hogy alap a napi étrendben, 5 csillagot kap *****