Power Mass (5 kg)

 / 5.0 1 vélemény
PowerTrack Power Mass 5 kg
Ár: 19 865 Ft
23 175 Ft
Megtakarítás:3 310 Ft 14%
Egységár: 3 973,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power Mass

A Power Mass egy modern, magas fehérjetartalmú izomtömeg növelő, mely ideális kezdő és haladó testépítők, valamint más magas energiaellátást igénylő sportolók számára egyaránt.

A Power Mass egyaránt tartalmaz lassan és gyorsan felszívódó fehérjéket. Fő fehérje komponense a tejsavó protein koncentrátum, mely gyors felszívódásának köszönhetően azonnal ellátja az izmokat aminosavakkal és csökkenti az edzés után kialakuló izomfájdalmakat. Másik komponense a lassan felszívódó kazein, mely az edzést követően hosszú órákig biztosítja az izomépítéshez szükséges aminosavak folyamatos ellátását.

Szénhidrát tartalma szintén kettős, mivel tartalmaz komplex és egyszerű szénhidrátokat is.

A Power Mass tartalmaz még taurint, mely folyamatos enerigaellátást biztosít edzés során, L-glutamint, mely jelentős szerepet játszik az izmok edzést követő regenerálódásában, és sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izmok feszesebbé és teltebbé válnak. A Power Mass taratalmaz még 12 féle vitamint is.

A Power Mass adagolása:

Reggel és edzés előtt/után 3 adagolókanál.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-12-15
Szia.irtad hogy csak edzés után szedjek 150g-ot.pihenö napokon ebböl ne szedjek ezt is irtad.kérdésem.
pihenö napokon reggel éhgyomorra 5g kreatin monohydrat,60g mass gain-el.a többi az étrend.
még 5g kreatin kaja elött a nap folyamán.
edzés napokon,ugyan ez amiket leirtam,plussz edzés elött 15-perccel mega amino 3200 4db és edzés után is 4db.még edzés után megy a power mass-ból 150g,kb 45 perc múlva 60g a mass gain-ból.
heti 3x edzek.kaja rendben.170cm és 80kg vagyok.
tehát hogy ez igy jó e?vagy valamin változtatnom kellene?

válasz
2018-02-05
Szia!

Azért írtam, hogy ne szedd pihenőnapokon, hogy ne tömd tele magad teljesen feleslegesen cukorral. A Mass Gain 14-gyel ugyanezt tennéd, tehát szerintem ezt is felejtsd el, és ne szedd pihenőnapokon. Ha edzés után megy a Power Mass, utána szilárd, pl. csirke-rizs jellegű étkezés következzen, ne egy újabb cukorturmix. Dagadt leszel, és cukorbeteg. Ne tedd! Minőségi, szilárd tápanyagforrásokból próbáld megoldani az étkezéseidet, ne cukros löttyökből.

Ejnye már! Tessék alaposabban átolvasni, amit írok.

A Mega Amino 3200-ból kb. 10 tablettával számolj alkalmanként, ez már értékelhető mennyiségű fehérjét biztosít. Az edzés előtti adag okés, edzés közben és lefekvés előtt is nyugodtan mehet egy ilyen adag. Edzés után ott a turmix, ekkor felesleges az amino.

Vevővélemények

Szerintem egy jó termék
2013-02-12
100% wpp-hez hozzácsapva egy 50 gramm power mass diéta időszakban is egy jó megoldás edzés utánra a számomra, kiválóan visszatölt. Szerintem egy jó termék, az áráról nem is beszélve... :)