Power Mass (0,6 kg)

 
PowerTrack Power Mass 0,6 kg
Ár: 2 800 Ft
3 265 Ft
Megtakarítás:465 Ft 14%
Egységár: 4 666,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Power Mass

A Power Mass egy modern, magas fehérjetartalmú izomtömeg növelő, mely ideális kezdő és haladó testépítők, valamint más magas energiaellátást igénylő sportolók számára egyaránt.

A Power Mass egyaránt tartalmaz lassan és gyorsan felszívódó fehérjéket. Fő fehérje komponense a tejsavó protein koncentrátum, mely gyors felszívódásának köszönhetően azonnal ellátja az izmokat aminosavakkal és csökkenti az edzés után kialakuló izomfájdalmakat. Másik komponense a lassan felszívódó kazein, mely az edzést követően hosszú órákig biztosítja az izomépítéshez szükséges aminosavak folyamatos ellátását.

Szénhidrát tartalma szintén kettős, mivel tartalmaz komplex és egyszerű szénhidrátokat is.

A Power Mass tartalmaz még taurint, mely folyamatos enerigaellátást biztosít edzés során, L-glutamint, mely jelentős szerepet játszik az izmok edzést követő regenerálódásában, és sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izmok feszesebbé és teltebbé válnak. A Power Mass taratalmaz még 12 féle vitamint is.

A Power Mass adagolása:

Reggel és edzés előtt/után 3 adagolókanál.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-02-06
Üdv. Az, hogy lehet, hogy egy fehérje sűrűbb és intenzívebb ízű mint ez a tömegnövelő amibe van ugye szőlőcukor? Ízesítetlen a szőlőcukor esetlet? Köszi.

válasz
2018-02-05
Szia!

A szőlőcukor mindig édes, nem létezik "ízesítetlen" (vagy íztelen) szőlőcukor. Valószínűleg a fehérjédben az édesítőszer relatíve sok, ezért simán lehet édesebb.

Vevővélemények