Pro Complex Gainer (4,62 kg)

 
Optimum Nutrition Pro Complex Gainer 4,62 kg
Ár: 34 990 Ft
Egységár: 7 573,59 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pro Complex Gainer

55 gramm fehérje, Összetett Szénhidrátok, Emésztési Enzimek és még sok más!

Az Optimum Nutrition büszkén szállítja Neked a Pro Complex Gainer-t - a világ elsőrangú "száraz izomtömeg-növelő" kiegészítőjét. Nem úgy, mint a tipikus tömegnövelő formulák, az ON Pro Complex Gainer kalóriáinak nagyobb százaléka a fehérjékből ered, és miközben a "szuper nehezen növők" 1000, 1200 vagy akár 1500 kalóriát is igényelnek egy tömegnövelő készítmény adagjában, sok sportoló ezzel szemben, képes minőségi tömeget felszedni sokkal kevesebbel is. Tehát, a kalóriákhoz hozzátéve az ON Pro Complex Gainer 6 különböző, kiemelkedő fehérjeforrás, összetett szénhidrát, étkezési rost, zsírok, emésztési enzimek, vitaminok és ásványi anyagok keverékét biztosítja.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-02-04
Szia!! jelenleg 61 kilo vagyok és lassan 4 hónapja edzek, 49 kilosan kezdtem és szinte nincs is rajtam zsir! Pont ma 1 hete pihenek mivel meghúztam a hátam..! Az lenne kérdésem hogy tömeget szeretnék növelni ! Erre a stack-re gondoltam de ha valami nemjó vagy valami helyett mást ajánlasz teljes mértékben megfogadom! Szoval Pro Complex Gainer vagy TRUE MASS 1200 mint tömegnövelő szerinted melyik lenne a jobb ? 4400 grammos Jumbot szedtem január elejétől és 1 hete fogyott el kb de csak 2 kiló jött fel pedig betartottam az étkezést! A stack ez lenne:
tömegnövelő: Pro Complex vagy True mass 1200 ha jol tudom ez 2 termék lett a 2013 as évben az első és a második helyezet!
Kreatin: Cellmass ra gondoltam! de ha más ajánalsz....:)
Edzés elötti formula : C4 Extreme vagy BIg-Bang, a big-bang-et szedtem és jo volt nayon téllegsokat segitett és megéri az árát de a c4ről nagyon sok jót hallottam és nem hittem el hogy sokan azt mondták hogy jobb mint a big-bang !
Fehérje: Gold standard wheyre gondoltam!
végül egy Monster pakkra vagy Animal pakkra!
VÁLASZODAT KIVÁNCSIAN VÁROM ! előre is köszönöm :)!

válasz
2018-02-05
Szia!

Én a Pro Complex Gainer-re szavazok, edzések után küldj le belőle egy teljes adagot, és rendben leszel. A kreatinok közül a mi kreatinunkat ajánlanám kúraszerűen alkalmazva: Creatine Monohydrate. Ultragazdaságos, ha hosszabb távban gondolkodsz, jobban kijössz vele, mint a Cellmass 2.0-ával. Főleg, ha egy rendes, 3-4 hónapos kúrát tervezel... a C4-nél szerintem ütősebb a Big Bang 2.0, százszor több hatóanyagot tartalmaz, összességében ütősebb. A pakkok közül kivételesen az Animal Pak-et ajánlom, de csak azért, hogy ne legyen túl sok a stimuláns. A 100% Whey Protein Gold Standard-nál jobb tejsavófehérjét általános használatra nem tudok ajánlani.

Vevővélemények