Pro Complex Gainer (2,38 kg)

 / 4.0 2 vélemény
Optimum Nutrition Pro Complex Gainer 2,38 kg
Ár: 15 990 Ft
Egységár: 6 718,49 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Az Optimum Nutrition Pro Complex Gainer egy csúcsminőségű, magas fehérjetartalmú tömegnövelő készítmény hozzáadott élelmi rosttal, MCT olajjal, emésztő enzimekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal!

A Pro Complex Gainer 6 féle fehérjeforrással és komplex szénhidrátkeverékkel biztosítja a maximális izomnövekedést! Minden egyes adagja hatalmas dózisban tartalmaz fehérjét és bőven elegendő, többféle felszívódású szénhidrátot. A fehérje jelentős hányadát tejsavó fehérje izolátumból, tojás albuminból és tejsavó hidrolizátumból biztosítja, így teljes aminosavprofilt biztosít a maximális izomnövekedés elérése végett.

Extra élelmi rostokat tartalmaz, melyek rendkívül fontosak az egészséges emésztés fenntartása miatt, valamint laktatóbbá teszik a terméket.

A hozzáadott MCT olaj (közepes láncú trigliceridek) azonnal energiává képes válni, így az izomzat regenerációs fázisában sosem marad energia nélkül! Edzés után rendkívül gyorsan dolgozni kezd, mivel a szervezet nagyon könnyedén képes hasznosítani.

Szintén lényegesek az emésztőenzimek, melyek segítenek problémamentesen lebontani ezt a hatalmas mennyiségű tápanyagot, így lényegesen jobban és nagyobb arányban képes hasznosulni az elfogyasztott dózis.

Továbbá 25 féle vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz, melyek nélkülözhetetlenek a szervezet működéséhez, a tápanyagok felszívódásához és hasznosulásához, a regenerációhoz és persze az izomfejlődéshez.

Minden egyes adagban:

  • 60 gramm komplex fehérje van!
  • 85 gramm időzített felszívódású szénhidrát komplex!
  • 656 minőségi kalória hozzáadott cukor nélkül!
  • Élelmi rostot, MCT olajat és emésztő enzimet tartalmaz!
  • 25 féle vitamint és ásványi anyaggal dúsítva!

Tökéletes tápanyagforrás étkezések között és közvetlenül edzés után, vagy nehezen fejlődőknek lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-04
Hello!
Kicsit összezavart, hogy a termék neve a címben más és a képen más van a dobozra írva. A Pro gainer és a Pro complex gainer különböző termék csak nagyon hasonlóan van elnevezve. Megpróbáltam az összetétel alapján azonosítani, de úgy se jött ki. Meg tudjátok mondani, hogy ez akkor pontosan melyik termék, a pro gainer vagy pro complex gainer? Előre is köszi :)

válasz
2016-10-06
Szia!

Ez a Pro Complex Gainer, ahogy a termék neve is mutatja. A termékképen is rajta van a complex, csak elég szerencsétlen helyre van eldugva a gainer elé.

Vevővélemények

Pro Complex Gainer
2016-10-21
Az adagoló kanál nehezen használható, a termék jóval gyengébb mint a whey protein (Nyilvánvalóan, ez egy tömegnövelő, nem lehet és nem is érdemes fehérjekészítménnyel összehasonlítani - szerk. megj.). Ha nagyobb mennyiséget fogyasztom belöle hasonló a hatásfoka, igy kedvezőtlenebb az árfekvése.