Profi Mass (1 kg)

 
Olimp Sport Nutrition Profi Mass 1 kg
Ár: 4 460 Ft
Egységár: 4 460,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Profi Mass

OLIMP PROFI MASS

Az Olimp Profi Mass Szénhidrát része válogatott összetételű mono-,oligo- és poliszaharidokból álló keverék, változó glikemikus indexekkel, Fehérje része tejsavó-fehérje koncentrátum, (WPC) izolátum,(WPI) hydrolyzat (WPH) Ezenkivül MCT-olajjal, anti katabolikus elemekkel (glutamin és taurin) támogatva. Tartalmaz még metabolikus aktivizálókat (cholint és lecitinből származó inozitolt), vitaminokat és ásványianyagókat, amik kiváló hatással vannak a gyors erőnlét- és izomtömeg fejlődésre.

A fehérje asszimiláció folyamatához a szervezetnek szüksége van sok szénhidrátból származó energiára. A magas fehérjeszintet tartalmazó, szénhidrátokban gazdag étrend vezet a gyors fejlődéshez. A több mint 50% fehérjét tartalmazó koncentrátumok főként profiknak készülnek azzal a céllal, hogy a lehető leghatékonyabban építhessék izmaikat. A tejsavó alapú fehérjék és hidrolizált változatai találhatóak az Olimp Profi Whey Mass-ban. Ezek a legmagasabb tápértékű és anabolikus aktivitású fehérjék. A legértékesebb szabad-aminosav források mind a profik, mint a hobbiszinten, de azért komolyan sportolóknak. Magas asszimilálódási tulajdonságuk van, ideális arányban tartalmaznak exo- és endogenikus aminosavakat, különlegesen magas arányú elágazó szénláncú aminsavakat (BCAA) és glutamint. A hidrolízisük során peptidek és mikropeptidek alakulnak ki. A glutamin és taurin növeli a nitrogén-egyensúly indexét, ami még jobbá teszi a termék katabolizmus elleni és anabolikus tevékenységét.

A TERMÉKNEK:

  • Kiváló az íze
  • Könnyen oldódik (instant)
  • Aspartam mentes

AJÁNLOTT ADAGOLÁS

Fogyasszon 1-4 adagot naponta – reggelihez, edzés előtt-után, és körülbelül 1 órával lefekvés előtt. Keverj el egy adagot (50g, 123 Olimp-kanál egység, 5,5 csapott evőkanál) 250ml vízzel.vagy tejjel. FIGYELMEZTETÉS Gyermekektől tartsa távol, cukorbetegek ne fogyasszák!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények