Up Your MASS (2,15 kg)

 / 4.9 24 vélemény
MHP Up Your MASS 2,15 kg
Ár: 14 990 Ft
Egységár: 6 972,09 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

UP YOUR MASS®

Makrobolikus izomépítő táplálékkiegészítő formula, ami forradalmasítja a tömeg- és erőnövelést

Az UP YOUR MASS® termék fejlett makrobólikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan - 45/35/20 arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret- és erőnövelés eléréséhez – mindez hozzáadott zsír nélkül!

  • Elágazó láncú aminosavakat és glutamint tartalmaz,
  • kitűnő minőségű, folyamatos felszívódású Probolic® protein ,
  • alacsony glikémikus szénhidrát tartalom,
  • kíváló ízek.

A termék fejlett makrobólikus táplálékprofilja a makrotáplálékokat (szénhidrátokat, proteint és zsírt) pontosan olyan - 45/35/20 arányban tartalmazza, amely nélkülözhetetlen a szervezetnek a nagyfokú izomméret- és erőnövelés eléréséhez – mindez hozzáadott zsír nélkül!

45/35/20 – A szálkás izom egyenlete

Glycemix LGI™ - A szénhidrátok az energia elsődleges forrásai és a megfelelő edzésteljesítmény eléréséhez is létfontosságúak. A glikémikus szénhidrátok – dextróz, szukróz – azonban kedvezőtlen hatással lehetnek mind a teljesítményre, mind a testfelépítésre. A Glycemix LGI egy egyedülálló agglomerátuma az alacsony glikémikus szénhidrátoknak, az árpának, a zabnak és a zabrostnak, ennek köszönhetően pedig stabilizálja a vércukorszintet, miközben folyamatos energiát és fejlett glikogén-utánpótlást biztosít.

Probolic® - Ez a dinamikus, folyamatos adagolású protein mátrix (Supro® szójaprotein- izolátum, savókoncentrátum és kazein) gyors, közepes és lassú ütemű aminosav-adagolást egyaránt biztosít a gyors és a hosszútávú nitrogén-visszatartás érdekében. A Probolic® protein mátrix nagymennyiségű arginint, valamint elágazó láncű aminosavakat és több, mint 5 gram glutamint juttat a szervezetbe minden adagban, melyek nélkülözhetetlenek az izomépítéshez.

Lipid Complex - A létfontosságú zsírsavak az egészség és a teljesítmény szempontjából egyaránt különösen fontosak. A megfelelő zsírok fontos szerepet játszanak a gyulladások csökkentésében, a hormonfunkciók javításában és az energia biztosításában. Ezek a zsírsavak lassítják a szénhidrátok és proteinek emésztését, segítve az inzulinkibocsátás stabilizálását javítva a nitrogén-visszatartást. A közepes láncú trigliceridek (MCT) kitűnő energiaforrások, emellett segítik az izom-glikogén megőrzését. Az Up Your MASS® multifunkciós lipidkomplexum ezen kívül CLA-t is tartalmaz, amely ugyancsak növeli az izomtömeget és csökkenti a testzsírt.

Fogyasztása: naponta 1-4 ( 33gramm-132 gramm ) adagolókanál port oldjon fel kb.300 ml tejben vagy vízben. 1 doboz 2270 gramm, összesen 17-68 adag.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-09
Helló ! Olyan kérdésem volna hogy , szeretnék izmot felszedni ( tömegelni) persze minél kevesebb zsírral , igaz könnyen hízó alkat vagyok , de most belőtt étrend mellett ez lehetséges lenne ezzel a termékkel ? vagy tudnál mondani jobbat ? Pl: Vitargo crx+ fehérje , vagy Jumbo hardcore , A választ előre is köszönöm !!!!!

válasz
2018-02-05
Szia! Inkább az utóbbiak egyike vagy Jumbo Hardcore!, de még jobb lenne a VitarGO! + fehérje.

Vevővélemények

Tömegnövelőből a legjobb eddig.
2019-11-24
Két dobozzal próbáltam még anno, fahéjas és kekszes ízekben, ízre nekem mindkettő nagyon bejött(bár ahogy nézem van akinek a fahéjas nem jött be), oldódása is kiváló, semmi negatív mellékhatás.Az összetétele meg talán a legjobb ebben a kategóriában.