Whey Gainer 35 (4 kg)

 / 4.3 71 vélemény
MHN Sport Whey Gainer 35 4 kg
Ár: 12 350 Ft
Egységár: 3 087,50 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Whey Gainer 35

Az izomépítés pontosan ugyanolyan építkezés, mint egy épület felépítése. energia és építőanyag szükséges hozzá. Akármelyik is hiányzik, az építkezés elakad. Az építőanyagot a fehérjék, az energiát a szénhidrátok szolgáltatják az izomépítéshez. Egyik nélkül sem halad a munka: mindkettőre szükséged lesz. Különösen edzés után, amikor a tested szivacsként szippant magába mindent, ami a regenerálódáshoz, és az izomnövekedéshez szükséges!

"Olcsó ám magas fehérjetartalmú tömegnövelőt kerestem és hát őt találtam. Az íze tejben atom, de vízben is nagyon finom! Oldódása nagyon jó pár rázás a shakerbe és csomómentes, de nagyon habos lesz még vízben is! De 1-2 perc és el is tűnik. Én kb 1 óra múlva már tudtam is rá kajálni. A doboz pedig brutál jól zár. Erőt és tömeget is hozott pedig eddig csak egy doboz volt!"

Gyors energia utánpótlás. Azonnali építőanyag ellátottság. Edzés után erre van szükséged ahhoz, hogy a kemény munka során roncsolódott izmok regenerálódjanak, és új növekedésnek indulhassanak. Enélkül a fejlődésed minimum lelassul, de rosszabb esetben meg is áll, és a végén a tested bemondja az unalmast, és sérülés lesz a dolog vége. Ne felejtsd el pótolni a tápanyagokat, az izmaid meghálálják!

A Whey Gainer 35 fogyasztása

Az edzés utáni adag a legfontosabb, kvázi "kötelező". Keverj el 3 adagolókanál Whey Gainer 35-öt ízlés szerinti mennyiségű, de minimum 4 dl vízben. Amennyiben az étrended szükségessé teszi (mert pl. nincs reggel rendes étkezésed), használj egy adagot reggel ébredés után is.

A gyártó hivatalos leírása

A Whey Gainer 35 egy alap tömegnövelő a kezdők számára. Felejtsd el a 10 és 20% fehérjetartalmú tömegnövelőket! Ahhoz, hogy a szervezeted egy kimerítő edzés után minden szükséges tápanyagot megkapjon, legalább 35% fehérje tartalomra van szükséged.

A Whey Gainer 35 tejsavóproteinre épül két fajta szénhidrát forrással. A gyorsan felszívódó rész, vagyis a szőlőcukor biztosítja a gyors szénhidrát utánpótlást és a maximális kreatin hasznosulást, majd a lassan felszívódó maltodextrin hosszan fenntartja az egyenletes vércukorszintet és az energiát.

A Whey Gainer 35 tartalmaz még kreatin-monohidrátot és taurint is. Az adagonkénti kreatin adag megfelel a fenntartási fázisban lévő kreatin bevitelnek.

Felhasználási javaslat:

3 adagolókanál terméket keverj el minimum 500 ml vízben vagy zsírszegény tejben. Napi 1-2 adag ajánlott, figyelembe véve a fontossági sorrendet (edzés után, reggel, étkezésként bármikor).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-31
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a tápanyagtartalomnál most melyik leírás értékeit célszerű figyelembe venni?
az MHN Sport oldalán 100 g:
341 kcal
45 g ch ebből 18 g cukor
35 g protein
a doboz eredeti csomagolásán 100 g:
359 kcal
52 g ch ebből 25 g cukor
35 g protein
a doboz magyar címkéjén 100 g:
402 kcal
52 g ch ebből 25 g cukor
35 g protein
tehát csak a protein értéke egyezik meg mindhárom esetben.
Igazából ez ilyen költői kérdés, írtam a MHN Sport felé is, de választ nem kaptam rá (még)...

válasz
2017-01-03
Szia!

Ami nálunk van azon 52gr cg és 35gr fehérje van, de mi is írtunk a gyártónak, mert több érték az új csomagoláson kétséges (vagy inkább hibás).

Vevővélemények

Ár/érték
2015-06-22
Ár/érték arányban a legjobb termék valószínűleg, oldódása elég jó, nem habosodik, és nem csomósodik. Reggel fogyasztok egy adagot zabpehellyel és edzés utána vagy pihenőnapokon 2 étkezés között. Az íze sem rossz bár nem ezért isszuk (eper-banán). Nem telít el és remekül vissza tölt! Ajánlom!
Nekem bevált
2016-07-25
A nyári időszakban rengeteget futok, atlétizálok és sok saját testsúlyos gyakorlatot végzek, amihez rengeteg energia kell és úgy vettem észre, hogy ez a tápálálék kiegészítő pont ezt az energiát tudja biztosítani számomra. Nem is beszvélve róla, hogy minden megtalálható benne ami nagy volumenű edzések utáni visszatöltéshez szükséges! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tömeget és brutál erőt akar!!!!!