Elite Mass (2,722 kg)

 / 4.0 1 vélemény
Dymatize Elite Mass 2,722 kg
Ár: 18 770 Ft
Egységár: 6 895,66 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Dymatize Elite Mass

Anabolikus tömegnövelő kimagasló fehérjetartalommal

A Dymatize Elite Mass egy erőteljes anabolikus tömegnövelő, magas (36%) fehérjetartalommal, kifejezetten hardcore sportolók részére készült, hogy tiszta izomtömeget tudjanak felépíteni.

Minden egyes adag döbbenetes 600 kalóriát, 55 gramm fehérjét tartalmaz. Elnyújtott fehérje mátrix-szal rendelkezik, komplex szénhidrát mátrix, kreatin fusion, elágazó láncú aminosav keverék, és egy anabolikus Lipid Complex. Higyj benne! Mindezt minden egyes adagjában megtalálod, miközben 99% cukormentes!

Adagolás:

Keverj el 3-400 ml vízben vagy tejben két mérőkanál (150 g) Dymatize Elite Mass tömegnövelő port és miután teljesen feloldódott fogyaszd el. Fogyaszd délelőtt és közvetlenül edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-17
Üd! Az lenne a kérdésem , hogy tömegeléshez ezt , vagy a MyoMax Hardcore-t válasszam ? (az ár nem számít , és ebből is a 4,5 kilósat venném )

válasz
2018-02-05
Szia!

Én a MyoMax Hardcore-t ajánlom. Sokkal több extra hatóanygot tartalmaz, és a fehérjerésze is jobban tolerálható.

Vevővélemények

Mindent összevetve nem rossz termék
2012-12-19
Észrevételeim a termékkel kapcsolatban: ízre a vaníliásat és a süti krémeset próbáltam. Mindkettő íze jó nem túl erős vagy tömény. (a süti krémesnek szinte alig van valami íze) Az oldódása is egész jó bár a shaker-be be kell tenni a rácsot mert nagyobb csomós darabok előfordulnak benne de ezek nem vészesek. Habosodni alig habosodik kb. annyira mint bármelyik hasonló készítmény. Emésztés szempontjából pedig talán a legjobb azok közül amit eddig ittam, egyáltalán nincs telítettség érzése tőle az embernek. Hatás: igazából annyira nem voltam vele megelégedve. Nehezen hízó vagyok és számos terméket/tömegnövelőt kipróbáltam már és bár nem rossz - azt nem mondom - de nekem speciel csak szinten tartásra volt elég. Pedig pihenő és edzésnapokon is 2x 1,5x-es adagot nyomtam. (persze volt mellette más is nem csak ezt toltam) Azoknak akik úgy járnak mint én és mind a két doboz legalján találják meg a mérő kanalat , a termékben 70cc-s a mérőkanál. (az ha jól tudom nagyjából 25-30g) Mindent összevetve nem rossz termék de pl. a Volumass 35 nálam többet hozott és a kilónkénti ára is kevesebbre jön ki. Értékelésnél egy három pontot adnék neki az ötből de mivel annyira meg nem rossz így legyen egy gyenge négyes.