Muscle Milk (2,240 kg)

 / 4.0 1 vélemény
CytoSport Muscle Milk 2,240 kg
Ár: 21 125 Ft
Egységár: 9 430,80 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Muscle Milk

A Muscle Milk forradalmian új izomkészítmény, mely segíti a hatékony zsírégetést, a tiszta izomtömeg növekedését és az edzések gyors kipihenését. Az anyagcserére kedvező hatást kifejtő összetevői hasonló módon serkentik a növekedést és a rekreációt, mint ahogyan az anyatej táplálja a csecsemőt.

A Muscle Milk fogyasztásának előnyei:

  • Kreatintermelés: a szabadalmazás alatt álló, orvosilag tesztelt EndoCreatine a kreatinnal való feltöltődés és a kreatin tárolásának maximális lehetőségét kínálja, azáltal, hogy megemeli a szervezet természetes kreatintermelését.
  • Hatékony energiatermelés: A Lean Lipids olyan speciális zsírok, melyek könnyedén mozgósíthatók edzések során, javítják a szervezet zsíranyagcseréjét és serkentik a fehérjeszintézist, a gyulladásgátló mechanizmusokat és az ásványi anyagok megtartását.
  • Izomnövelés és helyreállítás: Az EvoPro fehérjék, peptidek és aminosavak olyan komplex keveréke, mely úgy lett kifejlesztve, hogy lemásolja az anyatej csodálatos előnyeit a gyors szövettermelés és helyreállítás terén.

A Muscle Milk alkalmazásának legjobb módjai:

  • Előtte: Edzés előtt legalább 30 perccel, de legfeljebb 2 órával vedd be.
  • Közben: Cytomax-szal együtt igyad, hogy eláraszd a szervezeted a növekedéshez szükséges tápanyagokkal és savtermelő ágensekkel
  • Utána: Az edzést követően egy órán belül igyál meg egy adagot, hogy segítsd az izomszintézist egy olyan időszakban, amelyet egyébként a kifulladás jellemez
  • Este: Egy adag lefekvés előtt, és alvás közben sem csökken az anabolikus aktivitás

Javasolt használat: Két mérőkanállal keverj el kb. 3 dl vízben. Még több élvezetet akarsz? Használj kis zsírtartalmú tejet. Olyan az íze, mint az igazi turmixnak.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nem rossz.
2015-08-17
Regota kedvelem a CytoSport termekeit. Ez a termek szerintem sutikrem izesitessel a legjobb es leghatasosabb. Magam sem gondoltam volna, hogy a vanilia izu nem lesz olyan hatekony, mint a sutikremes, melynek van egy kis rosttartalma, ami hianyzik ebbol a vaniliasbol. persze finom ez is, jol oldodik relative vizben, es en etkezesek helyett illetve edzes utan szeretem fogyasztani. Kivaloan eltelit, edzes utan szinte simogatja a faradt izmokat. Ettol a vaniliastol azonban kicsit fajni szokott a hasam, minden bizonnyal laktozt tartalmaz, nagyobb mennyisegben, mint a sutikremes. Ettol fuggetlenul egy nagy poharral elbirok naponta. De tobbet nem. Erre figyeljen az, aki barmifele laktoz erzekenysegben, intoleranciaban stb-ben szenved. Amugy finom, hatekony es segiti a fogyast es az eronlet megtartasat is, ha kello mennyisegben tudja inni valaki.