Muscle Milk (0,454 kg)

 
CytoSport Muscle Milk 0,454 kg
Ár: 5 890 Ft
Egységár: 12 973,57 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Muscle Milk

A Muscle Milk forradalmian új izomkészítmény, mely segíti a hatékony zsírégetést, a tiszta izomtömeg növekedését és az edzések gyors kipihenését. Az anyagcserére kedvező hatást kifejtő összetevői hasonló módon serkentik a növekedést és a rekreációt, mint ahogyan az anyatej táplálja a csecsemőt.

A Muscle Milk fogyasztásának előnyei:

  • Kreatintermelés: a szabadalmazás alatt álló, orvosilag tesztelt EndoCreatine a kreatinnal való feltöltődés és a kreatin tárolásának maximális lehetőségét kínálja, azáltal, hogy megemeli a szervezet természetes kreatintermelését.
  • Hatékony energiatermelés: A Lean Lipids olyan speciális zsírok, melyek könnyedén mozgósíthatók edzések során, javítják a szervezet zsíranyagcseréjét és serkentik a fehérjeszintézist, a gyulladásgátló mechanizmusokat és az ásványi anyagok megtartását.
  • Izomnövelés és helyreállítás: Az EvoPro fehérjék, peptidek és aminosavak olyan komplex keveréke, mely úgy lett kifejlesztve, hogy lemásolja az anyatej csodálatos előnyeit a gyors szövettermelés és helyreállítás terén.

A Muscle Milk alkalmazásának legjobb módjai:

  • Előtte: Edzés előtt legalább 30 perccel, de legfeljebb 2 órával vedd be.
  • Közben: Cytomax-szal együtt igyad, hogy eláraszd a szervezeted a növekedéshez szükséges tápanyagokkal és savtermelő ágensekkel
  • Utána: Az edzést követően egy órán belül igyál meg egy adagot, hogy segítsd az izomszintézist egy olyan időszakban, amelyet egyébként a kifulladás jellemez
  • Este: Egy adag lefekvés előtt, és alvás közben sem csökken az anabolikus aktivitás

Javasolt használat: Két mérőkanállal keverj el kb. 3 dl vízben. Még több élvezetet akarsz? Használj kis zsírtartalmú tejet. Olyan az íze, mint az igazi turmixnak.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények