Monster Mass (2,7 kg)

 
CytoSport Monster Mass 2,7 kg
Ár: 19 980 Ft
Egységár: 7 400,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Cytosport: Monster Mass

A Cytosport Monster Mass a legújabb készítmény a tömegnövelő formulák között. A Monster Mass olyan eszközökkel lát el, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy annyi kilót pakolj fel magadra és olyan fizikumot alakíts ki, amilyet mindig is akartál.

Ajánlott adagolás:

Keverj el 4 mérőkanál Monster Mass-t 500 ml vízzel. Fogyasz egy adagot közvetlen edzés után és még egyet két étkezés között a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-07-01
Szia!

Tudsz valamit a Monster Mass mellé még ajanlani,sajnos 11 órát dolgozom két hetes nappalos éjjeles műszakban,kellene még valami ami felpörget,mert néha eléggé fáradt vagyok....heti 5 napot járok edzeni,most kezdtem 3 hete ezt a kiegészítőt 4 napja szedem..ha tudsz segíteni étrenddel kapcsolatban az is jó lenne.Előre is köszönöm...

válasz
2012-07-05
Szia! Soraidat olvasva első körben egy edzés előtti pörgetőt-bedurranásfokozót javasolnék, mint pl. a Big bang, vagy a Hot Blood, azonban ezeket ne szedd akkor ha 3-4 órán belül mennél aludni, hiszen a regeneráció a leírtak alapján a legnagyobb gondod, s a mély alvást ez zavarná. Ha azonban nagyobb az időrés, akkor nyugodtan tégy velük egy próbát, meglátod mekkorát fogsz tőlük edzeni. Az általános erőnlétet egy kreatin kúra is segítene feldobni, ezt is tudom ajánlani a részedre. Sajnos nincs olyan étrend ami kompenzálni tudná ezt a felborult életritmust (heti éjszakázás/nappalozás csere), azonban egy jó étrend segíthet elviselni. Az éjszakai órákban nem ennék sok ch-t (feltéve ha nem kemény fizikai munkát végzel), azokat inkább anappalra szorítsd. Igyekezz egy vegyes étrendet betartani, 40-45%ch, 30% fehérje és 20-25% zsír bontásban.

Vevővélemények