Cyto Gainer (5,44 kg)

 / 5.0 1 vélemény
CytoSport Cyto Gainer 5,44 kg
Ár: 35 835 Ft
Egységár: 6 587,32 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Cyto Gainer

A Cyto Gainer egy kalóriadús, könnyen emészthető, szálkás izomtömeg maximalizáló formula.

A Cyto Gainer használatának előnyei:

Együtt alkalmazva egy komoly, erősítő edzésprogrammal és egy értelmes, egészséges étkezési programmal azonnali nyereségeket tapasztalhatsz izomtömegben és testsúlyban a CytoGainer használata mellett.

Hatékony: A Cytogainer majdnem teljes mértékben komplex szénhidrátokból és ultra magas minőségű tejsavó fehérjéből áll. A fehérje glutaminban gazdag és részben előemésztett tejsavófehérje-peptidekből áll a könnyebb emészthetőség érdekében - és így az izmokhoz is hamarabb jut el. A szénhidrátok komplex maltodextrinek kukoricahibridből, ami stabilizálja az energiát és megóv a vércukorszint hirtelen, nagy ingadozásaitól.

Növekedés: Egy anabolikus(növekedési) környezetet segít létrehozni a testben - nincs többé izomleépülés a kalóriák hiánya miatt.

Emészthetőség: Lehetővé tesz egy masszív kalória bevitelt anélkül, hogy emésztési problémákat okozna és megóv az extra zsírmennyiség bevitelétől is, amit egyébként a szilárd ételekkel bevinnénk.

Kényelem: Azonnal oldódik vízben, így rögtön edzés után beviheted a szükséges kalória mennyiséget. Nem kell hozzá még turmixgép sem.

A Cytogainer legelőnyösebb felhasználása:

Edzés előtt: Igyál meg egyet 45 perccel vagy 1 órával az edzésed előtt. Magasabb energiaszintet fogsz tapasztalni, főképpen az edzésed végénél.

Edzés után: Az izmaid 30-45 perccel az edzés után felszívják a szükséges aminósavak és szénhidrátok 80%-át a felépülés és növekedés érdekében.

Este: Segíti az izommegújulást az éjszaka folyamán a gyorsabb felépülés érdekében az edzések közötti időben.

Szálkás izom maximalizáló

 • 54gr Fehérje
 • 98% Laktóz mentes
 • 97% Zsírmentes
 • 3gr Kreatin
 • 2gr Glutamin
 • Előemésztett tejsavó peptidek
 • Csak komplex szénhidrátok
 • Nem tartalmaz szukrózt, fruktózt vagy aszpartamot
 • 100% Tejsavó forrás

A sűrű, telt, kemény izom három elsődleges dolgot igényel:

 • FEHÉRJE - minőségi aminókat és abból is nagyon sokat.
 • SZÉNHIDRÁTOK - Komplex, minőségi szénhidrátokat és ebből is nagyon sokat.
 • SOK ÉS KEMÉNY MUNKÁT

Ha volt bajod valaha is az igazi növekedéssel vagy azzal, hogy hogyan tudnád megtartani nehezen megszerzett izmaidat, akkor ez a termék mindenképpen neked készült. Azt akarjuk, hogy képes legyél megkapni sok fehérjét és szénhidrátot és ne pedig sok zsírt és cukrot az étkezésedben, és bizonyosan nincs szükséged zsírokra és cukrokra a kiegészítőidben. Azt is tudjuk, milyen rossz az a felpuffasztott és kényelmetlen érzés, amit az olcsó, magas laktóztartalmú, alacsony minőségű fehérjekiegészítőktől kapunk.

A CytoGainer rendelkezik mindennel, amire szükség van!

Minden egyes adag Cyto Gainer biztosít 56 gramm határokat áttörő, póló duzzasztó fehérjét, ami rendelkezik:

 • Fehérje Hatékonysági Ráta - 3.6%
 • Biológiai Érték - 104. (nagyon magas)
 • PDCAAS(Fehérje Emésztésben Javított Aminósav Pontérték) 1.0. A legmagasabb Szövetségi Minőségi Követelményeknek is megfelel.
 • Net Fehérje Felhasználás - 94%
 • Mindent felhasználhatsz, amit kapsz.
 • Fehérje Emészthetőség - 95%
 • Nemcsak a szádig jut el, hanem az izmaidig is!

Ultra mikroszűrt, azért, hogy el legyen távolítva 98% laktóz és a 96% zsír! És ennél még több is van!

Glutaminban gazdag, előemésztett tejsavó peptidek a jobb protein szintézis érdekében. A pontos tejsavó frakciók, úgy néz ki, segítik az IGF-1(Inzulin-szerű Növekedési Faktor) emelését a szervezetben, amelyek(az elágazó láncú aminosavakkal együtt) elsődlegesen felelősek az izomnövekedésért.

Mi a helyzet a szénhidrátokkal?

Nincsenek benne egyszerű cukrok. Nem tartalmaz szukrózt, csak magas komplexitású maltodextrineket, kukorica hibridekből kinyerve és kizárólagosan arra formálva, hogy egy "késleltetett, egyenletes felszabadulású" energia hatást biztosítson. Nem fogod elhinni, hogy mennyire képessé tesz az erőkifejtésre a teljes és legintenzívebb edzéseiden is, miközben erősnek és energikusnak érzed magad. Ezenkívül a máj glikogén raktárait is újratöltöd az edzéseid után, így teljesen felépülhetsz és növekedhetsz. Nem lesznek "inzulin csúcsok"(hirtelen inzulinszint emelkedés, ami nagyon egészségkárosító hatású lehet és a sok egyszerű cukor bevitelének hatására történik általában, melyek a rosszabb minőségű tömegnövelő porokra jellemzőek) Csak stabil, erős, igazi anabolikus környezet van, feljavítva gyógyszerészeti minőségű kreatinnal, ahhoz, hogy a növekedéshez szükséges tápanyagok bejussanak a szomjas izmokhoz.

És nem fogod elhinni mennyire finom, kielégítő és azonnal oldódó a Cytogainer hideg vízben. Tényleg elég csak egy shakert használnod vagy csak felkeverned egy pohár vízben. Nem számít, hogy hogyan kevered a Cytogainer-t a legkényelmesebben fogod használni és végre nem vagy egy turmixgéphez kötve.

Felhasználási javaslat: egy gazdag krémes shake-hez keverj 4 adagolókanállal (150g) kb. 3-4dl hideg vízhez (ez több mint 600 zsírmentes kalóriát biztosít).Vagy ha ennél még több kalóriát szeretnél bevinni (megközelítőleg 900 kalória) akkor 4 adagolókanállal keverj egy italt 2 pohár alacsony zsírtartalmú tejhez.

Nem lesznek többé golyók és csomók, mivel a Cytogainer azonnal elkeveredik. Az új InstaPro "azonnali eljárás" hihetetlen. Igyál akár 3 adagot is egy nap. Ha csak fele ennyi kalóriát szeretnél bevinni (300kal), akkor keverj 2 adagolókanál Cytogainer-t vízbe vagy tejbe.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Háttérben lapuló nagyágyú...
2014-12-31
A Muscle Milk után egy újabb CytoSport termék került "jóárasításra", amit ismét nem hagyhattam ki. Ez a CYTO GAINER, ami haladóknak kifejlesztett tömegnövelő fergetegesen jó oldódással és ízharmóniával. A termékleírásban foglaltak egyből megfogtak, hiszen az én célomat támasztotta alá, nevezetesen a szálkás izomtömeg építését. Tapasztalatom az, hogy könnyen emészthető, nincs teltségérzetem, kellemetlen puffadás az elfogyasztása után, viszont fél óra múlva olyan energialöketet ad, ami egyből ráhangol és motivációt ad egy kimerítő edzés lefolytatására. Ez az energia megmarad a másfél órás edzés végére is, így a - más termékek fogyasztása után tapasztalt erőcsökkenésből fakadó - lazsálás eleve kizárt. Egy hét távlatából már ki merem jelenteni, hogy megérte a befektetés. Reggelire zabpehely mellé fogyasztok fél adagot, illetve a kora esti edzéseim előtt fél órával és közvetlenül utána egy teljes adagot. Bátran ajánlom mindenkinek a CYTO GAINER-t, akiknek maximális elvárásaik vannak a tömegnövelők felé. Ebben a cuccban nem fogtok csalódni! :)