Mass Pro (0,5 kg)

 / 4.3 7 vélemény
ANS Proteins Mass Pro 0,5 kg
Ár: 2 000 Ft
2 335 Ft
Megtakarítás:335 Ft 14%
Egységár: 4 000,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ANS Mass Pro

A Mass Pro-ban található protein és szénhidrát tartalom úgy lett összeállítva, hogy az egyaránt tartalmazzon gyorsabban és lassabban felszívódó proteineket és szénhidrátokat, elősegítve ezáltal a gyors izomnövekedést és regenerálódást. Háromféle csúcsminőségű proteinból (tejsavó protein, 100% tojásfehérje protein és kazein) valamint kétféle szénhidrátból, maltodextrinből és dextrózból készült.

A Mass Pro összeállítása azért ideális, mert a benne található tejsavó fehérje nagyon gyors felszívódású és immunrendszer erősítő hatással rendelkezik, a 100%-os tojásfehérje proteinnek van az egyik legtökéletesebb aminosav összetétele, a kazeinnek pedig lassú a felszívódása, elfogyasztását követően hosszú órákig ellátja az izmokat aminosavakkal.

Az ANS Mass Pro adagolása:

1 adag = 50 g (2 evőkanál); tiszta vízzel vagy tejjel illetve más folyadékkal összekeverve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-02-15
A cikk 80-90%-ával egyet értek, de nem tudok elmenni komment nélkül a menstruációs pont mellett. Igaz mindenki máshogy éli meg a menstruációt, van akinek 3-4 nap ha fogamzásgátlót kezd és gyenge mint a bolhafing. De akik nem szednek azoknak 6-7 napig is eltarthat, és vannak olyanok is akiknek PMS (premenstruációs szindróma) - ük van, plusz ha esetleg valakinek endometriózisa. De nem kell ez a két dolog, egy általános mensi is lehet megterhelő. Saját példából kiindulva mielőtt nem lett gyerekem, nagyon erős mensijeim voltak, átlag 7 napos, abból 3 nap leszakadt a derekam, volt hogy járni alig tudtam mintha tűkkel szurkálták volna az alhasam, derékleszakadás, és ájulás közeli érzések migrénnel. Szóval értem én a cikk lényegét, csak azért figyelembe lehetne venni hogy vannak olyan nők, akiknél igen is valós kifogás a mensi... És még az én esetemnél is vannak rosszabbak. Arról meg ne is beszéljük hogy persze feltalálták a tampont, csak amikor az emberből úgy dől a vér hogy a betétet is fél óránként cseréli mert majdnem hogy átázik, akkor a tampon nem sokat fog segíteni... Én az legkritikusabb napon 1 napig kb sehova nem megyek, mert óránként wc-re kell járnom... Persze van ennél jobb és rosszabb is. De a lényeget azt hiszem leírtam.

válasz
2019-02-18
Köszönjük hozzászólásod!

Vevővélemények

Elég jó!
2015-04-08
Először vettem ezt a terméket, a vélemények alapján igazából nem tudtam dönteni mert kevesen írtak róla, ámbár csakis jót. Ami döntő volt az-az összetétel, számomra a legmegfelelőbb. 4-hónap teljes kiegészítő megvonás után bátran kijelenthetem hogy eléggé jól bevált, érzem hogy feltölt, mind energiában, mind tömegben. Íze nem túl édes, legalább is a csokisnak, jól oldódik sima shakerben, nem habosodik. Ebből 2-csomaggal vettem, utána jöhet a volumass 35, erről később tudok nyilatkozni, bár a rengeteg dicséret asszem magáért beszél.
Nem okoz csalódást
2015-10-24
Szeretek kipróbálni mindig más és más termékeket, és néhány hónappal ezelőtt rátaláltam erre a termékre. Gondoltam, ha nem is válik be, ennyit mindenképp megér, hozzá is csaptam 2 csomaggal az eredeti rendelés mellé. Nagyobb adagokkal szedtem, mint az előírt, de mondhatom, hogy nem csalódtam benne. Aki akár pénzszűkében van, vagy csak változatosságra vágyik, bátran próbálja ki.