Egg Pro (0,93 kg)

 / 3.7 25 vélemény
Scitec Nutrition Egg Pro 0,93 kg
Ár: 8 065 Ft
8 490 Ft
Megtakarítás:425 Ft 5%
Egységár: 8 672,04 Ft/kg
Íz:
csokoládé
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

EGG PRO

Nem-tej-eredetű teljes fehérje

A magas minőségű fehérje optimális nélkülözhetetlen aminosav-összetétellel rendelkezik, az emberi szükségletekhez és a magas fokú emészthetőséghez. A legtöbb állati eredetű étkezési fehérje, ide értve a tojásfehérjét is, ilyen magas minőségű fehérjének tekinthető. A tojásfehérje protein az egyik azon legelőször népszerűvé vált és teljes fehérje-kiegészítők közül, amelyeket a testépítők nagy sikerrel alkalmaztak. Számos tudományos munkában használják, mint alapstandardot, amihez minden más fehérjét hasonlítanak.

Az egyik nagyszerű előnye az EGG PRO-nak, hogy nem tejfehérje, így például a laktóz-érzékenyek is fogyaszthatják.

Az étkezési fehérjék a nitrogén és a nélkülözhetetlen aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van a szövetnövekedéshez és –fenntartáshoz, így az EGG PRO hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.*

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
New York Pro 2012 bajnoka
Team Scitec

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adag Egg Pro port (30 g – 3 adagolókanál) 300 ml vízzel, tejjel vagy dzsússzal. Rázza össze erőteljesen és elsősorban edzés után fogyasszon egy adagot.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-06-20
Kedves Builder! Bár a Biotech Iso Whey Zero-ja laktózmentes, mégis nálam puffadást okoz (most kiderült, igazolt laktózérzékenységem van). A Beef-nek (Scitec) nem igazán bírom az állagát, "ízét" (többet próbáltam). Melyiket javasolnád, amelyik ugyanolyan hatékony, jó "kiosztású", mint a Biotech Iso Whey Zero? Előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Tejsavóval nem igazán vetekszik egyik sem. Szóval ha nem akarsz szóját vagy növényi fehérjét akkor az Egg Pro egy jó választás lehet.

Vevővélemények

Laktóz érzékenység
2015-04-11
A családban sajnos van laktóz érzékeny, ezért esett a választás erre a termékre. Ami szintén hozza a megszokott minőséget. Jól oldodik, és kiváló az íze is :)