100% Egg Gold Standard (0,908 kg)

 / 4.0 1 vélemény
Optimum Nutrition 100% Egg Gold Standard 0,908 kg
Ár: 12 985 Ft
Egységár: 14 300,66 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

ON Gold Standard 100% Egg

A táplálkozási szakemberek gyakran úgy emlegetik a tojást, mint a fehérjeforrások "arany standardját", ha a fehérjék minőségéről beszélnek. A tojás fehérjerésze mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, melyek előállítására az emberi szervezet nem képes, emellett biológiai értéke kimagasló Mint laktózmentes fehérje forrás tökéletes kiegészítője lehet akár laktózintoleranciában szenvedők számára is. Ennek nyomán a tojás a testépítők legfontosabb fehérjeforrása, amióta a sport létezik! Az Optimum Nutrition 100% EGG PROTEIN minden egyes adagja 8 tojásfehérjének megfelelő fehérjét szolgáltat, magas esszenciális aminossav, BCAA és gglutamnin tartalom mellett!

  • 24 gramm tojásfehérje adagonként!
  • Kimagasló Biológiai Érték (BV)!
  • Laktózmentes!
  • Aminogen-nel megerősítve a tökéletes hasznosulás érdekében!
  • Több mint 5 gramm BCAA (Leucin, Izoleucin, Valin).
  • Zéró cukor!
  • Tökéletes oldódás!

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál 100% EGG PROTEIN-t 2,5-3dl vízben vagy tejben. Egyéni fehérjeszükségleted függvényében napi 1-3 adagot fogyassz!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-04-13
Ugyanolyan mint a whey protein? Megmarad tartósan ha már nem szedem de mellette még edzem? Ajánlott mellé valamilyen kreatin?

válasz
2010-11-09
Nem, a Whey protein az tejsavófehérje, az Egg Protein pedig tojásfehérje. Valamivel rosszabb a biológiai hasznosulása, és a felszívódása is lassabb, emellett sokakat puffaszt is. A \"hatás\" mindig az étrend függvénye - nem ettől fogsz nőni, ezzel csak kiegészíted a fehérjebeviteledet - valahogy úgy, mintha több tojást ennél. Ennyit tud, nem többet.

Vevővélemények

Hab
2012-09-17
Ma érkezett meg a termék vanilliás ízben. Ha valaki nem tudja elképzelni hogy milyen lehet vagy hogy lebírja-e majd tuszkolni a gyomrába annak ajánlom hogy verje fel egy tojás fehérjéjét és adjon hozzá vanillia aromát. Teljesen olyan az íze. Nem édes olyan kellemes. Minden rendben van a cuccal kivéve hogy kanalat nem találtam még benne xD de majd meglesz. A problémám viszont az hogy nagyon habos. Nem az a hab amit simán le lehet nyelni hanem az ami a shaker aljában is megmarad. Kemény és nem lehet meginni. Sajnos így csak 4,5* ot tudok neki adni viszont lehet hogy kipróbálom azt hogy nem rázom fel annyira mint valami hülyegyerek. Az oldódása is tökéletes.