Egg Pro (0,5 kg)

 / 4.5 39 vélemény
ANS Proteins Egg Pro 0,5 kg
Ár: 4 650 Ft
4 865 Ft
Megtakarítás:215 Ft 4%
Egységár: 9 300,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Egg Pro

Több mint harminc éve fogyasztják a sportolók ezt a megbízható, közkedvelt fehérjét. A mai napig a tojásfehérjét tartják az egyik leghatásosabb izomnövekedést segítő fehérje forrásnak.

Az Egg Pro a legkiválóbb tojásfehérjéből készült, mely a rendkívül precíz ultraszűrési és alacsony hőmérsékleten való előállítása során maradéktalanul megőrizte a tojásfehérje makro-komponenseinek a megfelelő arányát.

  • Ovalbumin: 57,6%
  • Konalbumin: 19,7%
  • Ovoglobulin + Ovomukoid: 14,8 %
  • Lizozin: 5,1%

A makrokomponenseken kívül az EGG PRO tartalmaz többek között B2 vitamint, kálciumot, magnéziumot, vasat, foszfort és káliumot is.

Az EGG PRO fehérjetartalmának magas élettani értéke van, mivel az emberi szervezet számára szükséges összes aminosavakat tartalmazza.

Adagolás:

1 adag = 25 g; tiszta vízzel vagy tejjel illetve más folyadékkal összekeverve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-12
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne h a reggeli zabpehelyel elkeverve jó választás ez a feherje?

válasz
2017-04-14
Igen, tökéletes választás.

Vevővélemények

Laktózérzékenyeknek kiváló fehérje!
2015-04-13
Mivel sajnos elég sok fehérjétől puffadok illetve unkomfortérzetem van, gondoltam, kipróbálom ezt a tojásfehérjét is. Epreset vettem és egyszerűen imádom! Az embernek ki kell tapasztalnia, mikor hogy keveri/rázza fel (lsd előző hozzászólások), mert valóban nagyon habosodásra hajlamos, de ez se veszi el a kedvem tőle. :)
Imádom!
2016-02-17
Őszintén szólva az aminosav profilja miatt próbáltam ki elsősorban, de az sem utolsó szempont, hogy "mindenmentes". Nincs utána puffadás, görcsölés, semmi kellemetlen. Szerintem remekül oldódik - mondjuk alapból marhafehérjéket használok, azokhoz képest viszont kifejezetten könnyedén. Akinek nem megy, üzenem: először a folyadék, és aztán a protein, és rács nélkül minek? Nekem az íze is fontos, mert véleményem szerint aki rákapott erre az életmódra, annak ez a nap egyik csúcspontja, és igenis legyen minden szempontból minőségi a protein, így ízben is. Ebből a szempontból is bevált a csokis: kicsit sűrű kakaó, de a nagyon finom kategóriából. Egyszóval: biztos, hogy rendszeresen fogom fogyasztani!
Veri a Scitecest
2017-05-21
A Sciteces Egg Pro után próbáltam ki, mert annak az oldódása, habzása, katasztrófa. Na, ennek sem százas, de még edzés előtt bekeverem és a végére finom krémes csokikrémet kapok. Én még teszek bele, pár csepp sztíviát is, de ez már tényleg csak ízlés kérdése. A tejsavó fehérjénél nekem jobb az emésztőrendszeremnek és azt tapasztaltam, hogy az izmaim is valahogy "kerekebbek", keményebbek és a narancsbőr is csökkent, változatlan ch bevitel mellett. Egyetlen gond a "kicsi" kiszerelés és az aszpartam, mint édesítő. Ez olyan kis elmaradottá teszi, de a hatása miatt újra veszem.