Day & Night Casein (0,5 kg)

 / 5.0 2 vélemény
Weider Nutrition Day & Night Casein 0,5 kg
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 13 980,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Weider: Day & Night Casein

100% Casein fehérje

Lassú felszívódású protein termék, kalcium-kazeináttal, a hosszabb ideig tartó aminosav ellátottságért

  • Magas fehérjetartalom, több mint 84%-os tiszta kazein fehérje
  • Antikatabolikus
  • Hosszabb teltségérzetet biztosít
  • Alacsony szénhidrát- és zsírtartalom

A kazein típusú fehérjéket a szervezetünk lassabban emészti, így egyenletes aminosav áramlást biztosít az izmoknak. Akár 7 órán keresztül biztosít az izmok számára mindent, amire csak szüksége lehet a növekedéshez. A tiszta kazein fehérje alacsony inzulin idexszel bír, bár antikatabolikus hatása igen meggyőző. A termék alkalmas szálkásításra is, mely alacsony zsír- és szénhidrát tartalmának köszönhető. A kazein bevételének legjobb időpontja a lefekvés előtti periódus lehet, például egy utolsó étkezésként beiktatva vagy esetleg étkezések között fogyasztva. Szintén alkalmas izmaink megőrzésére egy-egy kemény zsírégető edzés alatt. Lehetséges alternatívát nyújt az alacsony zsírtartalmú túrók helyett.

A kazein a tej fehérjetartalmának 80%-át teszi ki. Mivel a kazein szerkezete nagyban különbözik a többi tejből előállítható fehérjetípustól, a kész shake is egyedi, finom krémes állagú lesz.

Adagolás és javasolt felhasználás

Egy adag: 25 g vízben/tejben. 1 adag 300 ml vízben vagy zsírszegény tejben feloldva, reggel, edzés után vagy legfőképp lefekvés előtt.

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Ízletes
2015-06-16
Amikor még nem foglalkoztam testépítéssel, pontosan ilyennek képzeltem el a fehérjék, meg mindenféle porok csomagolását. :) A borítón feszít egy erős ember, meg mindenhol százalékos értékek, kiemelve a termék erősségeit, összetevőit. Ma már tudom, hogy a beltartalom sokkal lényegesebb. Ennél a terméknél emiatt sem kell aggódni. Összetevőkben hozza azt amit az amerikai termékek, oldhatóságra szintén remek. Sok cég hirdeti a termékét kókusz-csoki ízűnek. Aztán az elsőből szinte semmit sem észlelünk. Itt ezt nem tapasztaltam, remekül eltalálták a keverési arányt. Mindig 2 fajta caseint tartok itthon, felváltva használom őket. Biztosra veszem, hogy ebből a fajtából lesz még rendelve!