Casein 100 (0,6 kg)

 
Trec Nutrition Casein 100 0,6 kg
Ár: 7 090 Ft
Egységár: 11 816,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Casein 100 (600 g)

A legjobb minőségű, magas fehérje tartalmú kondicionáló, ami 100% micellar kazeint tartalmaz. Ez a készítmény magas értékű és rendkívül hasznos tápláló fehérjékből áll, melyek hosszú idő alatt szívódnak fel, kulcsfontosságú aminosavai rendszeresen és tartósan látják el az izmokat. A micellar kazein egy technológiailag kifejlesztett protein részecske, amit tejből vonnak ki mikro szűréses módszerrel, vegyi anyagok alkalmazása nélkül. Ennek köszönhetően a fehérje megőrzi saját funkcióját és rendkívül magas tápértékét. A micellar kazein által felszabadult protein nélkülözhetetlen a test fizikai igénybevételét követő folyamatokban (akár 7 órán keresztül), mivel fékezi a fehérje bomlást az izmokban. A CASEIN 100 nagy mennyiségben biztosít anabolikus aminosavakat -BCAA –t, L glutamint-, védi az izmokat az edzés utáni és az éjszakai katabolizmustól akár több órán keresztül. A készítmény főként erőléti sportolóknak ajánlott tömegnövelés elérése céljából.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A készítmény egyszeri adagja 30 g, amit 200ml vízben vagy tejben kell feloldani. Ehhez mixer vagy shaker használata szükséges. A hatás elérése céljából napi 2-3 adag fogyasztása szükséges.

Edzés napokon: első adag reggel ébredés után, második adag 1.5 órával edzés után, harmadik adag alvás előtt alkalmazandó. Edzés nélküli napokon: első adag reggel ébredés után, második adag két étkezés között, harmadik adag pedig lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények