100% Casein Complex (30 gr.)

 / 5.0 1 vélemény
Scitec Nutrition 100% Casein Complex 30 gr.
Ár: 285 Ft
300 Ft
Megtakarítás:15 Ft 5%
Egységár: 9,50 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% CASEIN COMPLEX*

Micelláris kazein-alapú kazein komplex

*100%-ban kazein-eredetű fehérjékből

A 100% Casein Complex egy micelláris kazein-domináns tejfehérje-keverék kizárólag kazein tejfehérjékből. A kazeinnek magas az esszenciális elágazó láncú aminosav (BCAA) tartalma, és nagyon magas l-glutamin tartalommal bír (magasabbal, mint a tejsavó-fehérjék), amely a legnagyobb arányban jelen levő szabad aminosav a vérben. A 100% Casein Complex-ben található fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint az egészséges csontok fenntartásához is.* Az ezen termékből származó tejfehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, amelyet a test nem képes előállítani, és az étrend részeként szükséges bevitelük (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Methionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin). A formulához hozzáadtunk még extra l-glutamint, és taurint, valamint Papain és Bromelain emésztőenzimeket is! A 100% Casein Complex kalciumot is tartalmaz, ami hozzájárul a normál energia-termelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz, a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Cedric McMillan, Team Scitec

Cedric McMillan
New York Pro 2012 bajnoka
Team Scitec

Használati utasítás

Keverjen össze 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) port 350 ml vízzel naponta és alaposan rázza össze. A 100% Kazein komplex ideális lehet, ha az étkezések túl messze vannak egymástól valamilyen okból, vagy lefekvés előtt. Ha használ edzés előtti és edzés közbeni formulát (fehérje vagy aminosavak), akkor lehetőség szerint a kazein legyen az edzés utáni fő fehérjeforrás.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Imádom!
2019-11-19
Valamiért ezt még senki nem véleményezte pedig nagyon szuper termék! Egy adagot vásároltam csak, mert bár korábban volt nagy kiszerelésem is, "leszoktam" róla, de hiányzott az íze így vettem csak egy adagot a legfinomabb ízből, ami belga-csokoládé. Lassú felszívódású 22 g fehérje tartalommal elég jó termék! Hihetetlen finom az íze és én nagyon pici vízzel kevertem ki így igazi puding állaga lett!