Micellar Casein (0,909 kg)

 
Reflex Nutrition Micellar Casein 0,909 kg
Ár: 9 210 Ft
Egységár: 10 132,01 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Reflex Nutrition Micellar Casein

A micellaris-kazein egy speciális lassú felszívódású fehérje forrás, mely hosszantartó, stabil aminosav beáramlást és ellátást biztosít. A micelláris kazein gélt képez a gyomorban, mely így elnyújtja a tranzit időt, lassítja az emésztőrendszeren történő áthaladást és az aminosavak véráramba kerülését. Nem okoz hirtelen nagy mértékű aminosav csúcsot a véráramban, ugyanakkor alkalmas lehet hosszabb távú, akár 5-7 órán át tartó, stabil aminosav-szint biztosítására.

A Reflex Nutrition Micellar Casein terméke ultraszűrt tejfehérjéből készül, és mintegy 85 %-os protein tartalmat kínál, minimális laktóz és zsírtartalom mellett.

A kazein előnyös tulajdonságai Dr Yves Boire forradalmi tanulmánya (1) nyomán kerültek a figyelembe középpontjába. A tanulmány során a tejsavó és a kazein egyedi tulajdonságait összevetve a következőket találták:

  • A kazein 34%-kal csökkenti az izomszövet lebomlást 7 órán keresztül.
  • A vérplazma aminosav szintje lényegesen magasabb volt a 7 órás periódus alatt a kazein fogyasztása mellett, mint a tejsavó esetén.
  • A vérplazma aminosav szintje a tejsavó fogyasztása esetén 3 óra múltán lezuhant, míg a kazein esetében hosszú órákon keresztül stabil maradt.

A Micellar Casein egy rendkívül népszerű fehérje formula a testépítők körében, ez a tökéletes választás az olyan kiemelt időpontokban, mint a lefekvés előtti, mikor több mint 3 órán túl nem fogyasztunk újabb fehérje adagot.

Mi teszi különlegessé a Reflex Micellar Casein-t? - A Reflex Nutrition Micellar Casein egy tökéletesen instant és ízletes formula. Nem tartalmaz olyan alsóbbrendű forrásokat, mint a savas kazein és a kazeinátok. A termék 80 % micelláris kazeint és 20 % tejsavó tartalmaz.

Adagolás

Keverj el 45g Micellar Casein-t 450ml vízben vagy sovány tejben. Fogyaszd lefekvés előtt és bármikor ha hosszantartó, stabil aminosav szintre van szükséged!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények