Casein (2,25 kg)

 
Pro Nutrition Casein 2,25 kg
Ár: 19 680 Ft
Egységár: 8 746,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Caseine fehérje

A kazein a tejfehérje másik frakciója, mely a sajtgyártás során elválló szilárd részt adja. A tej két fehérjefrakciója a kazein és a tejsavó eltérő bioaktív peptideket, és így merőben más fizikai tulajdonságot hordoznak. A legnagyobb különbség az emésztési ráta illetve a felszívódás gyorsasága. A tejsavófehérje gyorsan kiürül a gyomorból és jut a véráramba, míg a kazein egyfajta gélt képezve lassan halad végig az emésztőrendszeren és így lassan, fokozatosan lép a keringésbe. A tejsavó fehérje tehát egy gyors, nagymérvű ám rövid aminosav beáramlást okoz, ám hozzávetőlegesen 120 perc múltán a kiindulási szintre esik a vérben keringő aminosav-szint. A kazein épp ellenkező tulajdonságokkal rendelkezik. Nem okoz hirtelen nagy mértékű aminosav beáramlást a véráramban, ugyanakkor alkalmas lehet egy alacsonyabb, de hosszabb távon is stabil aminosav-szint biztosítására, a véráramban keringő aminosav-szint még 7 óra múltán is emelkedett szintet mutat.

Javasolt haszbálat

1 adagolókanál (24g) 100% Casein 200 ml vízzel vagy tejjel. Használjon egy shakert vagy turmixot. Fogyasszon 1 adaggal lefekvés előtt vagy bármikor igény szerint.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-01-28
Szia, ez a termék hány százalékban tartalmaz proteint?
az okés hogy 100% kazein, de gondolom ugyanúgy nem 100 % a mint a 100% whey proteinnél :)
Amúgy lenne még egy kérdésem a vitaminnal kapcsolatban, remélem nem baj ha nem külön teszem fel a kérdést. A Pro nutritiontól melyik komplexebb vitamincsomagot ajánlod? Van ugye a Dynamite PAK és a PUMP, mi a különbség?
Köszönöm Krisz!

válasz
2014-01-29
Szia!

100g 86g protein tartalmaz, ez egy nagyon jó érték. Egyik fehérjekészítmény sem 100% fehérje, az ízesítők, színezékek, egyéb adalékanyagok, szénhidrát stb. nyom még a latba valamennyit, ez a termék tisztaságától függ. Amikor egy gyártó ráírja a termékére, hogy 100% akármilyen fehérje, az azt jelenti, hogy kizárólag az adott fehérjeforrást tartalmazz, mást nem. Ebben tehát csak kazein a fehérjeforrás, nincs benne szója, vagy más fehérjeforrás.

Vevővélemények