Casein (0,75 kg)

 
Pro Nutrition Casein 0,75 kg
Ár: 7 250 Ft
Egységár: 9 666,67 Ft/kg
Íz:
csokoládé
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Caseine fehérje

A kazein a tejfehérje másik frakciója, mely a sajtgyártás során elválló szilárd részt adja. A tej két fehérjefrakciója a kazein és a tejsavó eltérő bioaktív peptideket, és így merőben más fizikai tulajdonságot hordoznak. A legnagyobb különbség az emésztési ráta illetve a felszívódás gyorsasága. A tejsavófehérje gyorsan kiürül a gyomorból és jut a véráramba, míg a kazein egyfajta gélt képezve lassan halad végig az emésztőrendszeren és így lassan, fokozatosan lép a keringésbe. A tejsavó fehérje tehát egy gyors, nagymérvű ám rövid aminosav beáramlást okoz, ám hozzávetőlegesen 120 perc múltán a kiindulási szintre esik a vérben keringő aminosav-szint. A kazein épp ellenkező tulajdonságokkal rendelkezik. Nem okoz hirtelen nagy mértékű aminosav beáramlást a véráramban, ugyanakkor alkalmas lehet egy alacsonyabb, de hosszabb távon is stabil aminosav-szint biztosítására, a véráramban keringő aminosav-szint még 7 óra múltán is emelkedett szintet mutat.

Javasolt használat

1 adagolókanál (24g) 100% Casein 200 ml vízzel vagy tejjel. Használjon egy shakert vagy turmixot. Fogyasszon 1 adaggal lefekvés előtt vagy bármikor igény szerint.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-05-29
Szia! :) Engem az érdekelne, hogy edzés után van-e értelme a tejsavót, és a kazeint fele-fele arányban keverni? Most van egy fehérjém ( nem itt vettem ) ami eleve 1:1 arányban kazeint, valamint koncentrátumot tartalmaz, edzés után ez mennyire felel meg? vagy jobb lenne egy normál koncentrátum, vagy koncentrátum-izolátum keverék? előre is köszi!

válasz
2013-05-30
Edzés utánra mindeképpen tejsavó ajánlott, az izolátum a jobb, de a koncentrátum is elég gyorsan felszívódik. Az kazeinnel kevert kombinációk inkább napközbeni fogyasztásra ajánlottak.

Vevővélemények