Casein+ (1,82 kg)

 / 4.3 3 vélemény
Pharma First Casein+ 1,82 kg
Ár: 12 390 Ft
Egységár: 6 807,69 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CASEIN+

MICELLÁRIS KAZEIN + KALCIUM-KAZEINÁT

  • KIVÁLÓ, TELJES ÉRTÉKŰ FEHÉRJÉK TEJBŐL!
  • MAGAS BCAA AMINOSAV ÉS GLUTAMIN TARTALOM!
  • KIVÁLÓ VÁLASZTÁS LEFEKVÉS ELŐTT!

Nincs kétség afelől, hogy a tejfehérje egyike a legkiválóbb kiegészítő fehérjeforrásoknak. A modern technológiának köszönhetően képesek vagyunk elkülöníteni a tejből származó fehérje komponenseket és egymástól eltérő karakterrel rendelkező termékeket előállítani. Az ezen termékből származó tejfehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve a 9 szervezetünk számára nélkülözhetetlen aminosavat is. A Casein +-ra, leginkább, mint egy önálló étkezésre, vagy mint egy ideális lefekvés előtti fehérjeforrásra , lehet tekinteni. Adott esetben, edzés utáni fehérjeként is kívánatos lehet használata.

A kazeinnek és a kazeinátnak magas az esszenciális elágazó láncú aminosav (BCAA) tartalma, és nagyon magas l-glutamin tartalommal bír, amely a legnagyobb arányban jelen levő szabad aminosav a vérben. A Casein + -ban található fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához is.* A formulában jelenlévő kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez , a neurotranszmisszióhoz és a normál energiatermelő-anyagcseréhez. Szükséges a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához is.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

ASZPARTÁM-MENTES TERMÉK!

Használati utasítás:

1 adag Casein+ italpor 300 ml vízben vagy egyéb folyadékban feloldva fogyasztandó. Egyéni táplálkozási igénytől függően a javasolt adagrész tovább növelhető.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-21
A termék foszfortartalmáról érdeklődnék. Illetve milyen ásványi anyagok találhatóak benne?

válasz
2016-02-22
Szia!

Sajnos a foszfor tartalmáról nincs információnk.
Kalcium 470 mg, Nátrium 19 mg, Kálium 72 mg van benne adagonként.

Vevővélemények

CASEIN+
2018-01-15
Ár/érték arányban verhetetlen. Oldódása szint úgy. Csokis ízben rendeltem és csak is kizárólag este lefekvés előtt fogyasztom. Biztos vagyok benne hogy jó és használ, mivel reggel kevésbé ébredek korgó hassal. Sajnos pár nap és elfogy, de minden valószínűséggel fogok még ebből a termékből rendelni, csak ajánlani tudom :)