Casein+ (0,91 kg)

 / 1.5 2 vélemény
Pharma First Casein+ 0,91 kg
Ár: 7 190 Ft
Egységár: 7 901,10 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CASEIN+

MICELLÁRIS KAZEIN + KALCIUM-KAZEINÁT

  • KIVÁLÓ, TELJES ÉRTÉKŰ FEHÉRJÉK TEJBŐL!
  • MAGAS BCAA AMINOSAV ÉS GLUTAMIN TARTALOM!
  • KIVÁLÓ VÁLASZTÁS LEFEKVÉS ELŐTT!

Nincs kétség afelől, hogy a tejfehérje egyike a legkiválóbb kiegészítő fehérjeforrásoknak. A modern technológiának köszönhetően képesek vagyunk elkülöníteni a tejből származó fehérje komponenseket és egymástól eltérő karakterrel rendelkező termékeket előállítani. Az ezen termékből származó tejfehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve a 9 szervezetünk számára nélkülözhetetlen aminosavat is. A Casein +-ra, leginkább, mint egy önálló étkezésre, vagy mint egy ideális lefekvés előtti fehérjeforrásra , lehet tekinteni. Adott esetben, edzés utáni fehérjeként is kívánatos lehet használata.

A kazeinnek és a kazeinátnak magas az esszenciális elágazó láncú aminosav (BCAA) tartalma, és nagyon magas l-glutamin tartalommal bír, amely a legnagyobb arányban jelen levő szabad aminosav a vérben. A Casein + -ban található fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához is.* A formulában jelenlévő kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez , a neurotranszmisszióhoz és a normál energiatermelő-anyagcseréhez. Szükséges a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához is.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

ASZPARTÁM-MENTES TERMÉK!

Használati utasítás:

1 adag Casein+ italpor 300 ml vízben vagy egyéb folyadékban feloldva fogyasztandó. Egyéni táplálkozási igénytől függően a javasolt adagrész tovább növelhető.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

olcsó és vacak
2014-11-15
Érdekes tapasztalataim vannak ezzel a termékkel. Az ízével és az oldódásával nem volt gondom, de ami az után jött azzal annál inkább. Azért vettem, hogy lefekvés előtt használjam, de erre abszolút alkalmatlan. Valahányszor megittam egy adaggal akár vízzel akár tejjel hajnalban arra keltem fel, hogy görcsöl a hasam. Soha nem tapasztaltam még ilyet más kazeintől. Reggel zabkásához keverve feldobja az ízét (vaníliás) és a gyomrom is jobban beveszi, de ettől függetlenül biztos, hogy nem veszek többet.