100% Gold Standard Casein (0,896 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Optimum Nutrition 100% Gold Standard Casein 0,896 kg
Ár: 14 990 Ft
Egységár: 16 729,91 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Casein Protein

Néha a lassabb jobb - különösen akkor, ha a fehérje emésztéséről van szó.

Miközben a gyors fehérje felszívódás kívánatos közvetlenül edzések előtt és után, az elhúzódott felszívódás valószínűleg sokkal előnyösebb a nap többi részében. A Kazein fehérje pH érzékeny és zselés a gyomor savas környezetében. Ennek eredményeképpen kétszer olyan hosszú időt vesz igénybe a lebontódása aminosav összetevőire, mint a tejsavó-fehérje és más fehérjéké. A kazein a tejben található legfőbb összetevő. Magas minőségű fehérjének tartják, mert könnyen hasznosuló, és az olyan aminosavak megfelelő mennyiségét is képes biztosítani, melyet a test önmaga nem képes felépíteni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-07-02
Szia! Az lenne a kérdésem,hogy estére melyik a jobb, 100% gold standard casein vagy a 100% casein complex/scitec/ ? Melyik lenne a hatásosabb?:) előre is köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Szerintem a kazeinnél minden jobb. Az a 70 körüli biológiai érték kicsit gyenge ahhoz képest, amekkora hype van a kazein körül. Én vagy egy tejsavófehérje koncentrátumot, vagy egy 100% Milk Complex-et tolnék helyette.

Vevővélemények

Nívódíjas cucc
2017-09-29
AZ ON termékcsaláddal kapcsolatban csak pozitívumokról tudok beszámolni (na jó, a Hydro Whey minősíthetetlen, de azt nem is sorolnám ide :)


Már-már megszállott Scitek termék-fanatikusként a Gold Standard standing ovation-jétől megszédülve vettem meg az esti fehérjémet ebben a formában és nem kellett csalódnom: nálam ez a kazein, annak minden kompromisszumos jellemzőjével együtt, mely természetesen a kazein tulajdonságaiból fakad első sorban. Ízvilága a megszokott ON színvonal: epreset rendeltem és nagyon kellemes, nem tolakodó, nem édes, nem vaníliás beütésű, olyan, mint egy könnyed eper shake. Mind vízben, mind kókusztejben remekül oldódik, és kiváló pudingot is lehet belőle készíteni az alábbiak szerint, kipróbálva, a rögeszmémmé vált gasztronómiai vonal hajhászása és szinten-tartása maradéktalanul érvényesül(t). Ha kazeint keresel, mindezzel le is állhatsz, itt áll előtted a fogalom fizikai megtestesítője. Különösen ajánlott!