100% Casein Protein (2 kg)

 
IronMaxx 100% Casein Protein 2 kg
Ár: 20 640 Ft
Egységár: 10 320,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

IronMaxx® 100% Casein-Protein

Egy kíméletesen szűrt, adalékanyagoktól mentes tejprotein, amely nem csak, hogy magas fehérjetartalommal bír, és tartalmazza a tejfehérjék összes bioaktív peptidjeit valamint értékes aminosav-összetételét, hanem az 50%-os esszenciális aminosav (EAA) tartalom mellett 20% elágazó láncú aminosavat (BCAA-k: L-leucin, L-izoleucin, L-valin), 20% glutamint, továbbá átlagon felüli, 3,5% arginint is tartalmaz.

Az IronMaxx® 100% Casein-Protein előnyei:

 • 20%-nál magasabb glutamin tartalom, szemben más fehérjékkel
 • magas BCAA és EAA tartalom
 • serkenti az izomnövekedést és növeli az erőnlétet
 • erős antikatabolikus hatás
 • hatékonyabb regeneráció
 • gyors telítettségérzet, kiváló étkezést helyettesítő
 • laktózszegény
 • alacsony szénhidrát- és zsírtartalom

A kazein kiváló minősége és értéke folytán népszerű alkotóeleme sok fehérjepornak és étkezést helyettesítő táplálék kiegészítőnek.

Kutatások alapján a kazein a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos:

 • Katabolizmus (izomvesztés)
 • Sebek/sérülések (műtétek, diéták)

  A döntés, hogy mely napszakban és mely célra milyen fehérjét válasszunk, állandó problémát jelent a body building és a fitnesz területén tevékenykedő sportemberek számára.

  Az IronMaxx® Micelláris Casein-Protein egy ideális fehérjeforrás, amely ellensúlyozza a katabolikus (lebontó) folyamatokat. A katabolizmus metabolikus folyamatokat jelent, melyek során az endogén elemek és anyagok lebomlanak (ilyen pl. az izomtömegből való leépülés vagy a sorvadás).

  A tehéntej alvadásakor főként kazein keletkezik – gyakorlatilag így választódik el a kazein a tejsavótól. A kazein egy magas minőségű fehérje, melyet gyakran használnak különféle fehérjetartalmú és étkezést helyettesítő táplálék kiegészítőkben. Bár nem annyira jól ismert, mint a tejsavófehérje, a kazein kiemelkedő mennyiségben biztosítja a legfontosabb aminosavakat, melyekre testünknek szüksége van ahhoz, megőrizze a megszerzett izomtömeget, és hogy az izomzat építését is elősegítse. 20,5%-os glutamin tartalmával a kazein felülmúlja a többi népszerű fehérjeforrást, beleértve a tejsavót, a szóját és a tojásfehérjéket.

  Az IronMaxx® 100% Casein-Protein lassan lebomló, antikatabolikus hatású fehérjéket (lebontást akadályozó) szállít, amelyek a szervezetet tartósan „építőanyaggal” látják el.

  Az IronMaxx® Micelláris Casein-Protein hosszú lebontási idejének köszönhetően, a fehérje elfogyasztása után 30 perctől 8 óráig terjedő időintervallumban a szervezetnek egy állandó aminosav készlet áll rendelkezésére, amelyet az izomtömeg fenntartásához és regenerációjához használ fel. Ezt hívjuk ütemezett ultra-long effektusnak, amikor is a fehérje fokozatosan, ütemezetten szívódik fel.

  A IronMaxx® Micelláris Casein-Protein fokozatos felszívódása a kazeinnek a gyomorban történő „kvázi” alvadása által következik be. Ez az alvadás késleltetett fehérjehasadást, lassított felszívódást és tartós telítettségérzetet biztosít az által, hogy fokozza a telítettségérzetért felelős hormonok termelődését.

  Szintén ennek köszönhető az, hogy a IronMaxx® 100% Casein-Protein diéta során étkezések helyett is alkalmazható, főként az (utolsó étkezés) éjszakai alvás előtt (úgynevezett Night-time fehérje), de kiválóan alkalmas hosszabb étkezési szünetek áthidalására is a szálkásítási szakaszban is.

  Mivel pedig az összes fehérje közül a kazein rendelkezik a legmagasabb tirozin-triptofán aminosav aránnyal (majdnem 5:1 arány), ezért az egyik leginkább stimulálóbb is azok közül. Ez abból fakad, hogy a tirozint „pörgetős” aminosavnak tartják, mely fogyasztása után megnöveli az agy kémiai jeleit, így általános elégedettség-és teltségérzést okoz.

  A IronMaxx® Micelláris Casein-Protein a tej természetes alkotóeleme, melyet a tej mikroszűrése útján nyernek ki, miközben a tejet tejcukortól és zsíroktól nagymértékben mentesítik. Az így kinyert alapanyag fehérjetartalma 80-83% és más kazein formulákkal ellentétben – mint pl. a kazeinátok – adalékanyagoktól is mentes.

  A technológia egy még magasabb minőségű kazein fehérjét is biztosíthat számunkra – ez a Micellar™ Casein. Azt hideg szűréssel nyerik ki a tejből a szokványos melegítéses eljárás helyett, enzimek egy csoportját használva egy nanoszűrésnek nevezett folyamaton keresztül, így biztosítva, hogy denaturálatlan maradjon (károsodásmentes fehérjemátrix) a kazein. Így, a fehérje szerkezete jobban megóvható, mint más eljárásokkal, így aztán további immun-erősítő és izomépítő hatásokat biztosít. A kazein eme „speciális” formája tehát a „végső” megoldás lehet amennyiben egyáltalán szavakkal ki lehet fejezni a fehérjék „hierarchiájában” elfoglalt helyét.

  Tehát az IronMaxx® Micelláris Casein-Protein egy kíméletesen szűrt, adalékanyagoktól mentes tejprotein, mely nem csak hogy magas fehérjetartalommal bír, és tartalmazza a tejfehérjék összes bioaktív peptidjeit valamint értékes aminosav-összetételét, hanem az 50%-os esszenciális aminosav (EAA) tartalom mellett 20% elágazó láncú aminosavat (BCAA-k: L-leucin, L-izoleucin, L-valin), 20% glutamint, továbbá átlagon felüli, 3,5% arginint is tartalmaz.

  A nagy mennyiségben előforduló BCAA-k és EAA-k, valamint a félesszenciális aminosavak (L-arginin és L-glutamin) a legfontosabb aminosavak az izomzat fehérjeszintézisében (izomtömegnövelés) és az izomtömeg megtartásában. A magas glutamin aránynak és a bioaktív tej peptideknek köszönhetően immunerősítő, anyagcserét elősegítő, antimikrobiális és fájdalomcsillapító hatású, így hatékonyabb regenerációt tesz lehetővé.

  A legújabb kutatások alapján ez a fantasztikus fehérje nem csupán ellátja testünket az intenzív edzés során az izomtömeg megőrzéséhez szükséges aminosavakkal, hanem bizonyítékok támasztják alá, hogy az izomtömeg növelésében is segítségünkre lehet.

  Adagolás:

  A kívánt eredmény elérése érdekében fogyasszon napi 2,5 púpozott evőkanál (25g) IronMaxx® Micelláris Casein-Protein port 250 ml vízben vagy hideg zsírszegény (1,5% zsírtartalom) tejben elkeverve reggel éhgyomorra, edzések után, illetve lefekvés előtt. Igény szerint akár napi 4 adag is fogyasztható.

 • Termékleírás összecsukása »  Kérdések


  Vevővélemények