Elite Casein (1,818 kg)

 / 3.0 2 vélemény
Dymatize Elite Casein 1,818 kg
Ár: 18 500 Ft
21 355 Ft
Megtakarítás:2 855 Ft 13%
Egységár: 10 176,02 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Elite Casein

A Dymatize Elite Casein minden egyes adagja 24 gramm elnyújtott felszívódású, folyamatos adagolású kazein alapú fehérjét tartalmaz!

A Dymatize 100% Casein egy lassan emésztődő, hosszantartó és folyamatos aminosav ellátást biztosító fehérje formula, mely így tökéletes kiegészítője az olyan gyors felszívódású forrásoknak, mint a tejsavó!

A lassú felszívódás a kazein természetes pH érzékenységéből fakad, melynek folytán a kazein emésztése közel kétszer annyi időt igényel, mint az egyéb forrásoké, így lassabb, ám állandó fehérjeellátást biztosít. Ez különösen hasznos lehet olyankor, mikor a szervezet hosszabb ideig tápanyag nélkül marad. Kimondottan ilyen kritikus időpont az éjszakai alvás. A Dymatize Elite Casein lefekvés előtt fogyasztva blokkolja a katabolikus folyamatokat és egész éjszaka stabil aminosavszintet biztosít a maximális növekedéshez!

A Dymatize 100% Casein 24 grammnyi fehérjemátrixa 10 gramm BCAA, glutamint és glutamin-prekurzort tartalmaz, emellett pedig egyetlen adagja a napi ajánlott kalcium bevitel 50 %-át biztosítja.

Természetes gél-képző tulajdonságának köszönhetően a Dymatize Elite Casein lényegesen krémesebb állagot biztosít, mint a nem kazein alapú termékektől megszokhattad. Egyedi konzisztenciája, ínycsiklandóan finom ízvilággal párosul!

Ajánlott adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Dymatize Elite Casein-t 2,5-63 dl vízben vagy sovány tejben. Fogyassz egy adagot közvetlenül felkelés után és lefekvés előtt, valamint bármikor, amikor minőségi fehérjére van szükséged.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Diétához
2015-08-04
Nekem kifejezetten ízlett a termék. Tekintettel arra, hogy egy jóval "krémesebb/sűrűbb" termék, az elkészítéshez botmixert javaslok. Egzotikum ötlet: Friss eperre öntsd rá a vaníliás ízűt turmixot! Egészségetekre!