Elite Casein (0,909 kg)

 
Dymatize Elite Casein 0,909 kg
Ár: 13 990 Ft
Egységár: 15 390,54 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Elite Casein

A Dymatize Elite Casein minden egyes adagja 24 gramm elnyújtott felszívódású, folyamatos adagolású kazein alapú fehérjét tartalmaz!

A Dymatize 100% Casein egy lassan emésztődő, hosszantartó és folyamatos aminosav ellátást biztosító fehérje formula, mely így tökéletes kiegészítője az olyan gyors felszívódású forrásoknak, mint a tejsavó!

A lassú felszívódás a kazein természetes pH érzékenységéből fakad, melynek folytán a kazein emésztése közel kétszer annyi időt igényel, mint az egyéb forrásoké, így lassabb, ám állandó fehérjeellátást biztosít. Ez különösen hasznos lehet olyankor, mikor a szervezet hosszabb ideig tápanyag nélkül marad. Kimondottan ilyen kritikus időpont az éjszakai alvás. A Dymatize Elite Casein lefekvés előtt fogyasztva blokkolja a katabolikus folyamatokat és egész éjszaka stabil aminosavszintet biztosít a maximális növekedéshez!

A Dymatize 100% Casein 24 grammnyi fehérjemátrixa 10 gramm BCAA, glutamint és glutamin-prekurzort tartalmaz, emellett pedig egyetlen adagja a napi ajánlott kalcium bevitel 50 %-át biztosítja.

Természetes gél-képző tulajdonságának köszönhetően a Dymatize Elite Casein lényegesen krémesebb állagot biztosít, mint a nem kazein alapú termékektől megszokhattad. Egyedi konzisztenciája, ínycsiklandóan finom ízvilággal párosul!

Ajánlott adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Dymatize Elite Casein-t 2,5-63 dl vízben vagy sovány tejben. Fogyassz egy adagot közvetlenül felkelés után és lefekvés előtt, valamint bármikor, amikor minőségi fehérjére van szükséged.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-03-15
Üdv!
Ezt a terméket fogyaszthatják laktózérzékenyek?
Köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia,

nem teljesen cukormentes, így szinte biztos, hogy van benne tejcukor. Próbálkozz izolátummal, aminek 0 g cukortartalma van: Iso-100 vagy marhafehérjével, pl. Carnivor-ral.

Vevővélemények