Casein (0,5 kg)

 / 3.9 13 vélemény
ANS Proteins Casein 0,5 kg
Ár: 4 650 Ft
4 690 Ft
Megtakarítás:40 Ft 1%
Egységár: 9 300,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ANS Casein

A kazein az egyik legrégebbről ismert és használt fehérje. Csakúgy, mint a tejsavó fehérjét, a kazeint is a tejből nyerik. A kazeinnek számos előnye van a többi fehérjével szemben. Elfogyasztása után sokáig folyamatosan és egyenletes sebességgel adagolja a véráramba az aminosavakat és a peptideket. Kiemelkedően magas a glutamin tartalma (20,5%), mi több, peptin formában, melynek köszönhetően az intenzív edzés során segít megőrizni a már megszerzett izomzatot, megakadályozva annak leépülését.

Nagyon magas a tyrosin tartalma, így „serkenti” az idegek működését, fenntartva az edzés lendületét.

A tanulmányok kimutatták, hogy a kazein lassabban emésztődik, mint más fehérjék, ezáltal sokkal egyenletesebb az izmok aminosavakkal való ellátása.

Alacsony glikémiás indexének köszönhetően elfogyasztása után nem szökik fel hirtelen a vércukorszint, hanem egyenletesen és csak mérsékelten emelkedik. A megemelkedett vércukorszint hosszú időn át megmarad, ezáltal az éhségérzet hosszú időre megszűnik.

Lassan szívódik fel, és lassabban is ürül ki a szervezetből, mint más fehérjék.


Korábbi katalógusból:

A kazein az egyik legrégebbről ismert és használt fehérje. Csakúgy, mint a tejsavó proteint a kazeint is tejből nyerik. A kazeinnek számos előnye van a többi fehérjével szemben. Elfogyasztása után sokáig folyamatosan és egyenletes sebességgel adagolja a véráramba az aminosavakat és a peptideket. Kiemelkedően magas a glutamin tartalma (20,5%), mi több, peptid formában, melynek köszönhetően az intenzív edzés során segít megőrizni a már megszerzett izomzatot, megakadályozza annak leépülését.

Adagolás:

1 adag = 25 g (3 evőkanál); tiszta vízzel vagy tejjel illetve más folyadékkal összekeverve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-09-18
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy aspartam mentes-e ez a casein?
Köszi!

válasz
2014-09-19
Szia!

Egyelőre nem, még aszpartámmal édesítik.

Vevővélemények

NE mikrózzad
2015-04-08
Sokan szokták kérdezni, hogy ezt, meg azt a terméket lehet-e mikrózni. Én más Casein termékeket úgy szoktam bekeverni, hogy túró, rá a joghurt, aztán a casein és összekeverem, utána mikróban összerántom és mikor már sűrű az állaga, akkor hűtőm 1 órán át, remek lesz így az összhatás. Ez a termék mikrózás hatására csomós lesz és folyadékot von el, nagyon nem ajánlott hőnek kitenni. Ha mégis szeretnék egy ízletes esti vacsit, akkor 0.1-es joghurt és a casein, alaposan elkeverni, aztán hozzá a zsírszegény túró, még alaposabban elkeverni és utána egy kis vízzel leszedni ami az edény falához ragadt, majd irány a hűtő. Így kapunk egy remek, ízletes vacsorát, ízre, állagra, illatra teljesen elfogadható!