High Protein Pasta (250 gr.)

 
ForPro High Protein Pasta 250 gr.
Ár: 590 Ft
Egységár: 2,36 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

High Protein Pasta

50%- KAL CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁT TARTALMÚ TÉSZTA! EXTRA MAGAS, 30 G PROTEIN 100 G TERMÉKBEN!!!
Fopro® CarbControl a hagyományos tészta kalóriaszegény alternatívája. Csökkentett szénhidrát és extra magas protein tartalmú száraztészta, cukorbetegek, sportolók és fogyni vágyók számára is.

A ForPro High Protein Pasta egy olyan diétás tészta, amely hasonló kellemes ízt biztosít, mint a hagyományos olasz tészták, annak ellenére, hogy 22% rostot tartalmaz.

Különböző tésztafajtákban kapható, sokfajta ételt készíthetünk belőlük. 

A Forpro-Carb Control az iparág egyik legdinamikusabban fejlődő vállalataként figyelemre méltó eredményt ért el a kiváló esszencia kialakításában, mely az eredetivel hasonló ízt biztosít csökkentett kalória, zsír, cukor valamint szénhidrát tartalom mellett, prémium minőségű alapanyagokat tartalmazva.

A ForPro High Protein Pasta késlelteti a szénhidrát felszívódását,  hozzájárul a súlycsökkentéshez és a koleszterinszint szabályozásához. Növeli a jóllakottság érzését a hasában, emellett 50%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos tészta. Extra magas protein és rosttartalma miatt a legjobb kiegészítője a sportolói étrendnek, illetve diétához tökéletesen alkalmas. Stabilizálja a bél funkciókat és csökkenti a székrekedés problémáit.

A sportos életmód támogatása érdekében a lassú szénhidrát-felszívódásnak köszönhetően hosszabb távon biztosít energiát. Fogyasztása az egész nap folyamán ideális.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-09-17
Hali Tartalmaz szóját a termék?

válasz
2019-09-18
Szia!

Nem.

Összetevők: búzaliszt (diabetikus lisztkeverék), zabrost, vitális glutén, ivóvíz.

Vevővélemények