Tánczos Zoltán: Fitnesz és személyi edzés alapjai

 
Könyvek/Magazinok Tánczos Zoltán: Fitnesz és személyi edzés alapjai
Ár: 4 990 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Tánczos Zoltán: Fitnesz és személyi edzés alapjai

Gratulálok a szerzőnek, aki egy rendkívül összetett, sok szempontot figyelembe vevő szakkönyvet írt személyi edzők számára. A könyv szerkesztése és a fejezetek tartalmi összerendezése didaktikai és sportszakmai szempontból egyaránt kiváló. A piacon található hasonló témájú könyvek közül kiemelkedik, így a sportedző képzések, személyi edzői kurzusok hallgatóinak melegen ajánlható, akár önálló tankönyvként is.
Budapest, 2009. szeptember 25.
Dr. Osváth Péter

Tánczos Zoltán: Fitnesz és személyi edzés alapjai című, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar számára készített tankönyvi anyaga napjaink izgalmas témakörét érinti.

A gyógytestnevelés a teljes megújulása felé halad a „mindent szabad, ami nem árt” elvnek megfelelően. Egyre inkább közvetíti a teljes testkultúrális paletta által kínált lehetőségeket. Ebbe a sorba illeszkedik, ugyanakkor újdonság erejével is hat szerző összefoglaló és egyben úttörő munkája.

Az izomcsoportok célzott fejlesztése a sportban, de a gyógyászatban, így a gyógytestnevelésben is az egyik legfontosabb követelmény. Ebben a tankönyvben bárki, akár laikusról, akár szakemberről is legyen szó, remekül tud tájékozódni. Az egyes kondicionáló gépek sajátosságait könnyű megérteni, azok felhasználhatósága, alkalmazási területei egyértelműek, a mozgásterápia szolgálatába állítva, pedig jelentősen emelkedik várhatóan azok köre, akik ilyen, vagy ehhez hasonló gépek segítségével kívánják egészségüket helyreállítani. Nagyszerű ábrák, fotók segítségével megkönnyíti szerző a tájékozódást, azonnal lehet érteni az egyes eszközök működésének és hatásainak lényegét.

A könyv logikus felépítésű, arányosan szerkesztett, világos, áttekinthető, élvezetes írásmű.

Budapest, 2009. szeptember 25.
Dr. Gunda András

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények