Sportanatómia

 / 5.0 37 vélemény
Könyvek/Magazinok Sportanatómia
Ár: 5 900 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Sportanatómia, végre magyarul!

A világhírű Strength Training Anathomy megjelent magyar nyelven! Azt javasoljuk, hogy azonnal újítsa be mindenki, akit egy picit is érdekel a teste működése. Rendkívül hasznos tudnivalókat tartalmaz, látványosan szemléltetve, szakszerűen, még egy orvos szemével is hibátlanul közölve. Persze aki beszél angolul, vagy esetleg franciául - de lefordították már könyveit kínai nyelvre is ha valaki szereti a kihívásokat :)) - az más nyelven is beszerezheti az eddig megjelent művei bármelyikét. De itt és most a legfontosabb könyve megszerezhető magyar fordításban!

Gyakorlatilag a könyvvel a kezedben soha többé nem lesz kérdéses számodra, melyik gyakorlat pontosan melyik izomcsoportot dolgoztatja meg. Részletesen, gyakorlatilag izomrost pontosságig lebontva megtalálod benne, melyik mozgás pontosan milyen izmokat stimulál, de a gyakoribb sérülésekről is anatómiai pontosságú ábrákat és magyarázatot találsz benne.

A mi asztalunkon már állandó vendég. És a tiéden?

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2015-12-16
Sziasztok. Az érdekelne elsősorban, hogy ez a könyv mennyiben különbözik A testépítés nagy enciklopediájától, illetve meiket ajánlanátok? Előre is köszönöm.

válasz
2018-02-05
Szia!

A jó öreg Arnold lexikon ugyebár. :) Az ő műve en bloc foglalkozik az egész testépítéssel, kezdve a táplálkozástól az edzésen át egészen a pózolás művészetéig, viszont az emberi test anatómiájának részleteibe kevésbé megy már bele. Ilyen tekintetben a Sportanatómia könyv hiánypótló termék, ez főleg az emberi testtel foglalkozik, telis-tele szemléltető rajzokkal az adott témákhoz.

Vevővélemények

Alap kiegészítő
2015-03-28
Ez az a könyv, ami elengedhetetlen ebben a sportban. Akár kezdő vagy profi szinten csinálod, mindenképp hasznos. ETALON könyv. Örülök hogy megvettem.
ez a könyv elengedhetetlen
2015-03-31
Bármilyen izomtömeg növelő sportot végzel vagy akár egy küzdősporthoz akarsz izomtömeget növel, ez a könyv elengedhetetlen. Egyértelmű ábrák, jól értelmezhető jelölések. Nagy előnye, hogy hangsúlyt fektet a sérülési lehetőségekre és tanácsot ad a lenyújtásban is. Ha nem vagy elégedett az egyes izomcsoportod formájával vagy erejével, innen tudsz rá nézni megfelelő gyakorlatot.
nagyon tartalmas
2015-04-09
Nagyon sokat segített, hogy változatosságot tudtam a benne található gyakorlatokkal vinni az edzéstervembe, ami kezdett kicsit monoton lenni. Ennyi pénzt simán megért, nagyon tartalmas.
Tudásbomba!
2015-05-23
Minden konditeremben edzőnek ajánlom. Tartalmas, és habár 2 éve foglalkozok a testépítéssel, rengeteg új dolgot tanultam. KÖTELEZŐ!
Hasznos
2015-11-18
Számomra tökéletes könyv! Benne vannak a sérülések és az is hogy lehet elkerülni azokat. Nyújtásokat is tartalmaz a könyv. Az izomcsoportokhoz leír néhány legfontosabb gyakorlatott ezekhez rajz is van hogy ne kelljen utána keresni neten ami nagyon jó. Helyes tartás, legzésfolyamat és gyakorlat folyamatát leirja eleg érthetően. Csak ajánlani tudom :)
Alapkönyv
2016-02-10
Kiváló könyv mindenkinek aki a testépítéssel, fitnesszel szeretne foglalkozni akár csak hobbi szinten is. Az ábrák érthetőek, szépek, anatómiailag nagyon pontosak és precízek. A gyakorlat leírások mindenre kiterjednek, hibajavítással. Külön tetszett hogy az emberek közti alapvető anatómiai eltérések (hosszabb vagy rövidebb végtagok) figyelembevételével különböző gyakorlatváltozatokat is bemutat a könyv, valamint a sérülések melletti gyakorlásra is kitér. Nagyon tetszik, abszolút ajánlom mindenkinek.
Kötelező olvasmány
2016-08-03
Mind kezdőknek, mind pedig haladóknak egyaránt ajánlott. Az szemléltető ábrák részletesek és érthetőek. Nem csupán a gyakorlatokat mutatja be jól, de az apró részletekben rejlő lényegre is kiválóan rámutat. Az egyetlen hibája, hogy kár hogy nem évekkel ezelőtt került a kezembe. :)
Szemléletes szakmai könyv
2016-09-02
Először sajnáltam rá a pénzt, de remek darab. Könnyen átlátható a tartalom, világosan fogalmaz mindenhol. Egyaránt ajánlom érdeklődő kezdőknek és szakma elején járó edzőknek. Nekem sokat segített abban, hogy 100 %-os anatómia vizsgát produkáljak. Könnyebb mélységében megérteni, milyen gyakorlat hova fejti ki hatását, és emellett tippeket ad regenerációhoz, preventív edzéshez, variációkhoz.
Alapmű
2017-02-20
Nem találni szemléletesebb, könnyen megérthetőbb, élvezetesebb és hasznosabb könyvet a témában! Ez a néma személyi edző kötelező tartozéka minden teremlátogatónak. Az ára a papír minősége miatt magas: vastag, színes, tartós, de benne található információ szinte megfizethetetlen.
Remek könyv
2017-05-03
Évek óta keresgéltem interneten, könyvekben a testfelépítésről, izmokról képeket, leírásokat. Ez a könyv minden izomcsoportról az test felépítéséről fantasztikus rajzokat tartalmaz. Megnevezésekkel ellátva, nagyon sokat lehet belőle tanulni. Ezen kívül az adott izomcsoport, ízület sérülékenységéről is áttekintést ad, sérülés esetén milyen mozgásokra kell figyelni, stb. Külön kitér a nők és a férfiak testfelépítésére is, illetve a emberek közti különbségeket is figyelembe veszi. Gyakorlat végrehajtására is ad iránymutatást. Ugyan nem olcsó mulatság, de ha figyelembe vesszük, hogy mennyi hasznos információt tartalmaz, akkor sokkal jobban megéri az árát mint bármelyik testépítő magazin...